Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Creative Sound Blaster USB Omni Surround

564511
Creative Sound Blaster USB Omni Surround | 70SB156000002Creative Sound Blaster USB Omni Surround | 70SB156000002
Beoordeling
Artikelnummer564511
Fabrikantcode70SB156000002
EAN code5390660183348
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de ingebouwde tweevoudige microfoonmodule voor kristalheldere spraakcommunicatie en aanpasbare SBX Pro Studio-audiotechnologieën, en een 600 ohm hoofdtelefoonversterker van studiokwaliteit, is de Creative Sound Blaster Omni Surround 5.1 ideaal voor iedereen die op zoek is naar een écht beter geluid op hun PC of Mac.

Met de Sound Blaster Omni Surround 5.1 kunt u zich gewoon via de USB-poort onderdompelen in geluid van bioscoopkwaliteit op uw PC of Mac. Aangestuurd door de technologie van SBX Pro Studio zet de geluidskaart uw PC of Mac onmiddellijk om in een 5.1-entertainmentsysteem. Dit systeem biedt indrukwekkende positionele audio en aanvullende audio-effecten die u via de meegeleverde Sound Blaster Omni Configuratieschermsoftware kunt aanpassen. De Sound Blaster Omni is ook ideaal voor gesproken communicatie en is voorzien van een ingebouwde tweevoudige microfoon die naadloos integreert met de CrystalVoice-technologie voor opvallend heldere spraak bij gesprekken of opnamen. En voor de echte audiofiel is de Omni ook nog voorzien van een 600 ohm hoofdtelefoonversterker voor een geluidsweergave van studiokwaliteit.

USB-eenvoud en -portabiliteit
De externe geluidskaart Sound Blaster Omni Surround 5.1 via USB is eenvoudig te installeren en vereist slechts een kabel om te werken. Eenvoudig!

Ingebouwde dubbele microfoons met CrystalVoiceT-technologie
De Sound Blaster Omni Surround 5.1 is voorzien van twee ingebouwde microfoons die spraak optimaliseren die zonder headset wordt ingevoerd door de microfoongevoeligheid op de stem van de gebruiker te richten en het geluid buiten dat signaal te reduceren.

Gerelateerde artikelgroepen Creative Sound Blaster USB Omni Surround

Headsets
Klik hier voor Headsets
 
Headphones
Klik hier voor Headphones
 

Links met betrekking tot Creative Sound Blaster USB Omni Surround

.   http://nl.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-omni-surround-5-1


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.