Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung W703 Galaxy Tab Pro S 12.0 WiFi

564922
Samsung W703 Galaxy Tab Pro S 12.0 WiFi | SM-W703NZKAPHNSamsung W703 Galaxy Tab Pro S 12.0 WiFi | SM-W703NZKAPHNSamsung W703 Galaxy Tab Pro S 12.0 WiFi | SM-W703NZKAPHNSamsung W703 Galaxy Tab Pro S 12.0 WiFi | SM-W703NZKAPHNSamsung W703 Galaxy Tab Pro S 12.0 WiFi | SM-W703NZKAPHNSamsung W703 Galaxy Tab Pro S 12.0 WiFi | SM-W703NZKAPHNSamsung W703 Galaxy Tab Pro S 12.0 WiFi | SM-W703NZKAPHN
Beoordeling
Artikelnummer564922
FabrikantcodeSM-W703NZKAPHN
EAN code8806088205090
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Samsung Galaxy TabPro S
Een tablet en laptop in 1. De Galaxy TabPro S is de dunste en lichtste 2-in-1 tablet ter wereld. Beleef Windows 10 optimaal op het 12-inch Super AMOLED touchscreen display. De Galaxy TabPro S is het enige mobiele apparaat dat je nodig hebt!

Samsung Galaxy TabPro S
Een tablet en laptop in 1. De Galaxy TabPro S is de dunste en lichtste 2-in-1 tablet ter wereld. Beleef Windows 10 optimaal op het 12-inch Super AMOLED touchscreen display. De Galaxy TabPro S is het enige mobiele apparaat dat je nodig hebt!

Bescherming, maar dan stijlvol
Deze stijlvolle beschermhoes is een echte must-have voor iedereen die vaak onderweg is. De speciaal ontwikkelde afwerking van imitatieleer beschermt je tablet tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik.

sAMOLED Touchscreen
Het 12-inch-touchscreen is zo groot dat je de Galaxy TabPro S kunt gebruiken als een volledig functioneel mobiel kantoor. Of pak even een momentje voor jezelf en bekijk een serie of film op het schitterende sAMOLED-beeldscherm.

De ultieme kijkerervaring
Het hoge-resolutiebeeldscherm heeft een prachtige en heldere kleurweergave. En of je nou video's bekijkt of door een fotoalbum bladert, alles ziet er haarscherp en levensecht uit.

Game-streaming vanaf de XBOX One
Je kunt de games op je Xbox One streamen naar de Galaxy TabPro S, zodat je kunt gaan en staan waar jij wilt!

Windows apps
Honderdduizenden apps binnen handbereik. Of je nu je favoriete televisieprogramma hebt gemist, benieuwd bent naar het weer op je volgende vakantiebestemming of wilt leren programmeren, in de Windows Store is altijd wat te vinden.

Leidende prestaties
Met Windows 10 en de nieuwste Core M-processor van Intel kun je vertrouwen op maximale prestaties en snelheid, zodat jij precies kunt doen wat je wilt. Altijd en overal.

Full-sized toetsenbord & touchpad
De toetsen zijn merkbaar groter dan die van een gewoon chiclet-toetsenbord. Hierdoor kun je eenvoudiger en efficiënter werken, zodat je het maximale uit jezelf en dit apparaat kunt halen.

Galaxy continuiteit
Geef je Galaxy-ervaring een nieuwe dimensie en verbind je Galaxy Phone via Bluetooth met de Galaxy TabPro S. Zo kun je je telefoon bijvoorbeeld gebruiken om je identiteit te bevestigen. En om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt, worden deze connectiviteitsfuncties regelmatig geüpdatet.

2-in-1
Dit hyperefficiënte workstation combineert de prestaties van een laptop met de mobiliteit van een tablet. Met andere woorden, de Galaxy TabPro S is het enige mobiele apparaat dat je nodig hebt.

Accuduur en opladen
Onze innovatieve technologie zorgt ervoor dat je onbezorgd kunt werken, gamen of ontspannen. De accu van de Galaxy TabPro S laadt binnen twee en een half uur op en gaat tot wel 10 uur mee. En dankzij de USB Type-C-aansluiting laad je het apparaat supersnel op en zet je bestanden probleemloos over.

Producteigenschappen Samsung W703 Galaxy Tab Pro S 12.0 WiFi

Beeldscherm

Grootte scherm
12.0 inch
Resolutie
2160x1440
Type aanraakscherm
Capacitief

Netwerk

WiFi
Bluetooth

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Pro

Navigatie

GPS

Gewicht en omvang

Gewicht
693 gram

Gerelateerde artikelgroepen Samsung W703 Galaxy Tab Pro S 12.0 WiFi

Opladers voor mobiele apparatuur
Klik hier voor Opladers voor mobiele apparatuur
 
Tablet Hoesjes
Klik hier voor Tablet Hoesjes
 
Tablet Screenprotectors
Klik hier voor Tablet Screenprotectors
Tablet Standaards
Klik hier voor Tablet Standaards
 
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.