Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Canon i-SENSYS MF729Cx, 20ppm, A4

565511
Canon i-SENSYS MF729Cx, 20ppm, A4 | 9947B025
Beoordeling
Artikelnummer565511
Fabrikantcode9947B025
EAN code4549292029635
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Als u de kracht van een grote multifunctionele kantoorprinter wilt in een compact, stijlvol en betrouwbaar apparaat, is de Canon i-SENSYS MF729Cx precies wat u zoekt. Met deze All-in-One A4-kleurenlaserprinter kunt u printen, scannen, faxen en kopiëren en hij biedt nog veel meer functies om sneller en gemakkelijker te werken. Dankzij een korte opwarmtijd, dubbelzijdig printen en scannen met een snelheid van 20 ppm en daarnaast een Duplex ADF (Automatic Document Feeder) van 50 pagina's kunt u de ingewikkeldste print- en scantaken in een handomdraai uitvoeren.

Moeiteloos gebruik en onderhoud
Iedereen op kantoor zal geweldige resultaten behalen met de MF729Cx dankzij een 8,9 cm kleurentouchscreen op de voorkant waarmee u gemakkelijk toegang krijgt tot de uitgebreide functies van het apparaat. Een constante kwaliteit behouden is met de MF729Cx al net zo eenvoudig: Canon's All-in-One kleurencartridgeontwerp vervangt alle belangrijke onderdelen in één keer en zorgt er ook voor dat u minder artikelen hoeft te bestellen en te beheren.

Ontworpen voor mensen die mobiel werken
Met de MF729Cx werkt u altijd even prettig en zonder gedoe, of u nu op kantoor bent of niet en of u nu op een computer, tablet of smartphone werkt. Dankzij volledige ondersteuning voor iOS, Android, Google Cloud Print, Touch & Print (NFC) en Wi-Fi bent u vrij om te werken hoe en waar u wilt. Met de gratis Canon PRINT Business app (iOS/Android) zijn al deze opties heel gemakkelijk bereikbaar als u onderweg bent en kunt u direct printen vanaf apparaten met NFC. Voor extra zekerheid kunt u met de functie Secure Print (beveiligd printen) vertrouwelijke documenten printen met een PIN-code, zelfs vanaf uw mobiele apparaten.

Scannen en printen via de cloud
De snelle en krachtige scanfunctie van de MF729Cx's biedt uw bedrijf veel voordelen. U kunt bijvoorbeeld uw documenten scannen en digitaal delen, of ze opslaan in een handig, papierloos archief. Behalve naadloze scanintegratie met uw pc en mobiele apparaten biedt de MF729Cx ook de mogelijkheid om rechtstreeks te scannen naar e-mailadressen, netwerkmappen of USB-sticks. Zo hebt u nog meer flexibiliteit. Wilt u gescande documenten delen via de cloud? Met de MF Scan Utility en de Canon PRINT Business app maakt u moeiteloos verbinding met cloudopslag en printservices. Zo kunt u belangrijke documenten overal vandaan printen en delen.

Uitgebreide netwerkfuncties
Integratie in IT-netwerken is snel geregeld omdat de MF729Cx ondersteuning biedt voor de printertalen PCL5c/6 en Adobe PostScript en voor beheer op afstand via een browser. Beheerde omgevingen voor printservices profiteren van compatibiliteit dankzij Canon's uniFLOW-uitvoerbeheersysteem. En dankzij een serie energiebesparende functies houdt u de totale eigendomskosten laag, zodat de MF729Cx ook geliefd is bij degene die het budget beheert.

Producteigenschappen Canon i-SENSYS MF729Cx, 20ppm, A4

Afdrukken

Dubbelzijdig Printen
Printsnelheid (zwart)
20.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart)
14.5 s
Printsnelheid (kleur)
20.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur)
14.5 s
Maximale Printresolutie
1200x1200 dpi
Aanbevolen Printvolume
2000 per maand
Max. Papierformaat
A4

Scannen

Optische Scanresolutie
600x600 dpi
Max. Scanformaat
216 mm
Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)

Faxen

Fax

Aansluitingen

PictBridge
Kaartlezer

Netwerk

WiFi
LAN Aansluiting
NFC

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
23.0 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
0.0 Watt

Design

LCD Scherm
Touch Color

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
40000 per maand

Prestatie

Geheugen
1024 MB
Geluidsproductie
67 dB

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
1

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Gewicht en omvang

Gewicht
31.0 kg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.