Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

LG 34UM88C 34" monitor

565944
LG 34UM88C 34" monitor | 34UM88CLG 34UM88C 34" monitor | 34UM88CLG 34UM88C 34" monitor | 34UM88CLG 34UM88C 34" monitor | 34UM88CLG 34UM88C 34" monitor | 34UM88CLG 34UM88C 34" monitor | 34UM88CLG 34UM88C 34" monitor | 34UM88C
Beoordeling
Artikelnummer565944
Fabrikantcode34UM88C
EAN code8806087605099
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Optimaal multitaskten en gamen met LG 21:9 ultrawide
De LG 21:9 UltraWideÈõ¾ monitoren zijn perfect voor multitasken of entertainment gebruik. Met een ruime keuze uit gebogen of rechte 21:9 UltraWideÈõ¾ monitoren, voor iedere wens de juiste monitor.

Haarscherp beeld en levendige kleuren met LG IPS in QHD resoluatie
De tijd is gekomen om te genieten van nog betere prestaties en je nog meer te laten meeslepen in je games. LG UltraWideÈõ¾ in QHD (3440x1440) resolutie, IPS en meer dan 99 procent sRGB kleurruimte betekenen ongekend genieten van een levendige helderheid die je gevoel van realiteit sterk vergroot. Duik in de realiteit van dynamische en verbluffende beeldkwaliteit en win, terwijl anderen de pijnlijke verliezers zijn in games met veel graphics

The Beauty of Arcline
Ge nspireerd door de schoonheid en kracht van de natuur, ArcLine maakt het design compleet met een estetische flair.

Realistische kleurweergave met sRGB hoger dan 99 procent
Het gebogen QHD IPS scherm is een unieke ervaring. Wanneer je ogen de beide randen van het scherm bereiken ervaar je het verassende visuele comfort, wat je in staat stelt om alles te overzien, tot in het kleinste detail! In tegenstelling tot vele andere monitoren die alleen excelleren in blauwe en groene kleuren, pakt deze monitor een groter sRGB kleurenspectrum. Die is hoger dan 99 procent in dekking. Hierdoor ontstaan geweldig realistische kleurweergaves. Ideaal voor fotografie professionals, en grafisch ontwerpers.

Geavanceerd Tech Design
Het vernieuwde design biedt nieuwe ergonomische voordelen, de voet kan snel en gemakkelijk gemonteerd worden, dit alles zonder gebruik van gereedschap of schroefjes. Ook in gebruik is de nieuwe voet ergonomisch de monitor is in hoogte verstelbaar en kan gekanteld worden.

Efficient multiasken met screen split
Met Screen Split is multitasken op een enkel scherm met 4 programma's tegelijk mogelijk. De Screen Split functie verdeelt het scherm in meerdere subbeelden zonder overlapping van vensters. Met Picture-in-Picture (PIP) is het mogelijk om te werken terwijl er een video voor het beeld wordt afgespeeld in een kleiner venster. Alles voor een hogere productiviteit.

De juiste instelling met 1 muisklik
OnScreen Control is ontworpen om op een gemakkelijke manier met slechts enkele muisklikken de monitorinstellingen aan te passen. Presets biedt speciaal aangepaste beeldinstellingen voor verschillende software. Stel voor elke toepassing een voorkeursinstelling in die automatisch geselecteerd wordt.

USB 3.0 Quick Charge
Laadt de batterij van een aangesloten apparaat razendsnel op met de USB 3.0 Quick Charge aansluiting.

Ervaar de perfecte combinatie van freesync en 21:9 Ultrawide QHD
Een compleet nieuwe Freesync tijd is aangebroken. Ervaar next-level gaming zonder beeldstotter en halve frames met Freesync op de LG 34-inch 21:9 UltraWideÈõ¾ monitoren, in QHD (3440x1440) resolutie.

Game Mode
In de gamemodus kun je kiezen uit de modi Gamer, FPS en RTS, omdat de specifieke elementen van elk genre verschillen. Zo kun je genieten van game-ervaringen op maat! Met een simpel tikje tegen de joystick die je onder handbereik hebt, kun je de instellingen aanpassen en optimaliseren voor de game die je wilt spelen. En omdat je de ge ntegreerde joystick onder aan de monitor kunt gebruiken, heb je uiteindelijk veel meer kans om te winnen.

De ultieme droom van een gamer
Black Stabilizer biedt gamers uitstekend zicht, zelfs in donkere sc nes. De donkerste kant wordt automatisch vastgesteld en lichter gemaakt, zodat je de vijanden die zich verstoppen en wachten om je in het donker aan te vallen, kunt vinden en vice versa. Ook wordt het effect van aanvallen met handgranaten afgezwakt, dat lastig kan zijn voor spelers van FPS-games. Dynamic Action Sync zorgt ervoor dat je sneller kunt spelen met een lagere input lag.

Topgames zijn al helemaal klaar voor 21:9 Ultrawide: Waar wacht je nog op?
21:9 UltraWide wordt steeds populairder in de gamescene en dat is geen wonder. De vraag naar een 21:9 UltraWide monitor is een blijvende trend op het moment, daarom ontwikkelen gamebedrijven steeds meer games die de hoogte-breedteverhouding 21:9 ondersteunen. Bekijk deze lijst met populaire games die een 21:9 scherm ondersteunen maar eens. En zelfs als je games in de kast hebt staan die 21:9 niet ondersteunen, hoef je nog niet te treuren. Met Flawless Widescreen worden je 16:9 games vakkundig aangepast aan het 21:9 frame.
*Talloze andere games die niet op de lijst staan, ondersteunen ook de verhouding 21:9.

Producteigenschappen LG 34UM88C 34" monitor

Beeldscherm

Formaat scherm (max.)
34.0 "
Resolutie
3440 x 1440 px
Resolutie type
UWQHD
Beeldverhouding
21:9
Soort paneel
IPS
Kijkhoek
178 graden
Contrast
1200:1
Helderheid
300 cd/m2
Reactietijd
5 ms
Curved
Touchscreen
HDCP

Beeldschermeigenschappen

AMD FreeSync
NVIDIA G-SYNC

Poorten & interfaces

D-Sub (VGA)
DVI
HDMI
Aantal HDMI poorten
2 x
DisplayPort
Mini DisplayPort
Aantal Displayport aansluitingen
1 x
Thunderbolt

Audio

Speakers

Ergonomie

In hoogte verstelbaar
Draaibaar

Kenmerken

VESA
100x100 mm

Energie

Stroomverbruik
0 Watt

Kenmerken

Kleur
Zwart

Gewicht en omvang

Breedte
829.9 mm
Diepte
49.2 mm
Hoogte
379.8 mm
Gewicht
8.4 kg

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
564939 StarTech DisplayPort 1.2 => MDP 1.8m 24 € 12,95

Gerelateerde artikelgroepen LG 34UM88C 34" monitor

DVI / VGA kabels
Klik hier voor DVI / VGA kabels
 
HDMI kabels
Klik hier voor HDMI kabels
 
DisplayPort kabels
Klik hier voor DisplayPort kabels
Monitor / TV armen & beugels
Klik hier voor Monitor / TV armen & beugels
 
Video Adapters
Klik hier voor Video Adapters
 
USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een monitor kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van uw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.