Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sitecom Greyhound Wireless-AC Router

566006
Sitecom Greyhound Wireless-AC Router | GREYHOUNDSitecom Greyhound Wireless-AC Router | GREYHOUNDSitecom Greyhound Wireless-AC Router | GREYHOUND
Beoordeling
Artikelnummer566006
FabrikantcodeGREYHOUND
EAN code8716502029785
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Sitecom Greyhound is simpelweg de krachtigste router ter wereld. Met een uitgebreide set hardware- en softwarefuncties die perfect samenwerken levert de Greyhound ongeëvenaarde draadloze prestaties voor al je apparaten. Want als het er om gaat, weten we allemaal dat Wi-Fi draait om snelheid, bereik en stabiliteit.

Innovation Award: Sommige producten zijn vernieuwend en hebben het potentieel de markt te veranderen, maar ze zijn nog niet geheel uitgekristalliseerd. Dat maakt ze voor veel kopers een investering met voors en tegens, maar wij erkennen de vernieuwing die het biedt met deze award.


Ongelooflijke Wi-Fi-snelheden voor alle apparaten
Met AC2600 Wi-Fi-snelheden, een 1.4 GHz Dual-Core Qualcomm® Internet Processor tot 8 keer krachtigere dan de gemiddelde router en Qualcomm® MU| EFX biedt de Greyhound niet alleen ongelooflijke Wi-Fi-snelheden voor je nieuwste wireless ac-apparaten, maar wordt ook de internetsnelheid op oudere wireless-n-apparaten enorm verbeterd. Routers die zijn uitgerust met Single-User MIMO kunnen slechts één apparaat tegelijk bedienen, maar de Greyhound kan meerdere apparaten tegelijk bedienen en elke telefoon, computer en elk apparaat in je huis tot drie keer sneller Wi-Fi leveren.

De Greyhound zorgt er ook voor dat tijdgevoelige toepassingen, zoals streaming en gaming, automatisch een hogere prioriteit krijgen dan andere toepassingen. In tegenstelling tot traditionele Quality of Service (QoS), waarbij elk apparaat en elke toepassing hetzelfde wordt behandeld, is de Greyhound uitgerust met Qualcomm® StreamBoostT. Streamboost reageert afzonderlijk op toepassingen zoals Skype, Netflix en Spotify en geeft elke toepassing automatisch de bandbreedte die nodig is. Met de Greyhound lopen alle toepassingen soepel, zonder te bufferen, zelfs in situaties waarin meerdere apparaten een beroep doen op de verwerkingscapaciteit van de router.

Groter bereik en stabielere Wi-Fi-verbindingen
De Greyhound beschikt over vier krachtige antennes die kunnen worden ingesteld om in het hele huis - zelfs in grote huizen - een optimaal Wi-Fi-bereik te leveren. In combinatie met Beamforming maximaliseert de Greyhound het bereik, maakt een einde aan 'dead zones' en creëert betrouwbare Wi-Fi-verbindingen voor alle apparaten. Met Beamforming wordt je apparaat gelokaliseerd en wordt het Wi-Fi-signaal er rechtstreeks op gericht, in plaats van dat het in alle richtingen wordt gestuurd. Als je je verplaatst, past Beamforming het signaal aan, zodat je zonder glitches kunt blijven streamen en gamen. De functie Band Steering van de Greyhound detecteert hoeveel apparaten zich in het netwerk bevinden, op welke band ze zich bevinden en of ze geschikt zijn voor dual-band. Vervolgens krijgt elk apparaat de ideale band toegewezen.

Ongekende aansluitmogelijkheden
De Greyhound is niet alleen een router. Met vier Gigabit-LAN-poorten, twee USB 3.0-poorten, SD-kaartsleuf en digitale audio-aansluitingen is de Greyhound ook een NAS, een audio bridge en nog veel meer. Sluit 4K Ultra HD-tv's of game consoles aan op de gigabit-ethernet-poorten van de Greyhound en geniet van gamen zonder vertraging en soepele streaming van HD-video. Als er printers of harde schijven zijn aangesloten op de USB-poorten van de Greyhound, kun je deze over het hele netwerk delen. Dankzij de SuperSpeed USB 3.0 en de krachtige 1.4 GHz Dual-Core Qualcomm® Internet Processor, zijn overdrachtssnelheden tot 10 keer sneller dan bij USB 2.0.

De Greyhound heeft een sleuf voor een SD-kaart die van pas komt als je foto's rechtstreeks vanaf de SD-kaart van je camera naar je tv wilt streamen. Je kunt ook je stereo aansluiten op de Greyhound en er een Wi-Fi-stereo van maken! Plug je stereo in de analoge of digitale audiopoort en begin meteen met streamen. Ook draadloos muziek streamen vanaf vrijwel ieder iOS-, Mac OS-, Android- of Windows-apparaat behoort tot de mogelijkheden van de Greyhound dankzij de ondersteuning van zowel AirPlay als DLNA.

Eindeloze softwarefuncties
Streamen via AirPlay of DLNA, printerserver, FTP-server, downloadclient, ondersteuning van Time Machine; de Greyhound heeft het allemaal. Stream eenvoudig films, muziek en foto's draadloos naar je Apple TV, tv of game console met ondersteuning van DLNA. Met de downloadclient kun je bestanden rechtstreeks naar apparaten in het netwerk downloaden. De Greyhound integreert ook naadloos met de Time Machine-functie van Apple, zodat er automatisch een back-up wordt gemaakt van wijzigingen op je Mac, en je systeem of specifieke bestanden op elk moment kunnen worden hersteld.

De Greyhound, de eerste router met een volledig aanpasbare gebruikersinterface op basis van OpenWrt, biedt eindeloze mogelijkheden. Dankzij de 128 MB NAND-flash en 16 MB SPI-flash, heeft de Greyhound tot 8 keer meer geheugen dan de gemiddelde router en veel ruimte om nieuwe OpenWrt -packages te installeren voor extra functies. De gebruikersinterface heeft een duidelijk en intuïtief ontwerp en biedt een basismodus die werkt als een snelkoppeling naar de populairste instellingen en een expertmodus met toegang tot alle instellingen. Ook kun je de gratis MyWiFi-app downloaden om de populairste functies rechtstreeks vanaf je iOS- of Android-telefoon te openen.
• Draadloze snelheid: 800 Mbps (2,4 GHz) + 1750 Mbps (5 GHz)
• 1.4 GHz Dual-Core Qualcomm« Internet Processor & onuitputtelijk geheugen
• 4 instelbare Onuitputtelijk geheugen antennes met Beamforming
• Qualcomm StreamBoost & MU| EFX voor snellere Wi-Fi snelheiden
• 5x gigabit-poorten, 2x USB 3.0-poorten, 1x SD-kaartsleuf & audiopoorten
• AirPlay, DLNA, SMB, FTP, AirPrint, printserver & Time Machine
• Aanpasbare OpenWrt-firmware en MyWiFi-app

Producteigenschappen Sitecom Greyhound Wireless-AC Router

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
2600 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
4

Producteigenschappen van Sitecom Greyhound Wireless-AC Router

    • Draadloze snelheid: 800 Mbps (2,4 GHz) + 1750 Mbps (5 GHz)
    • 1.4 GHz Dual-Core Qualcomm« Internet Processor & onuitputtelijk geheugen
    • 4 instelbare Onuitputtelijk geheugen antennes met Beamforming
    • Qualcomm StreamBoost & MU| EFX voor snellere Wi-Fi snelheiden
    • 5x gigabit-poorten, 2x USB 3.0-poorten, 1x SD-kaartsleuf & audiopoorten
    • AirPlay, DLNA, SMB, FTP, AirPrint, printserver & Time Machine
    • Aanpasbare OpenWrt-firmware en MyWiFi-app

Gerelateerde artikelgroepen Sitecom Greyhound Wireless-AC Router

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Links met betrekking tot Sitecom Greyhound Wireless-AC Router

.   http://www.greyhoundrouter.com/nl/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.