Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Synology DS916+ Diskstation NAS

566762
Synology DS916+ Diskstation NAS | DS916+ (8G)Synology DS916+ Diskstation NAS | DS916+ (8G)Synology DS916+ Diskstation NAS | DS916+ (8G)
Beoordeling
Artikelnummer566762
FabrikantcodeDS916+ (8G)
EAN code0846504002276
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De ambitieuse Synology DS916 , 4 bay, ontworpen om aan de behoeften van professionele NAS-gebruikers te voldoen. Met een krachtige quad-core CPU, AES-NI hardware-encryptie-engine, schaalbaar tot 9 stations en 8 GB geheugen, de DS916 ondersteunt beter multitasking en verhoogt de dynamiek van bedrijven.

Uw bestanden overal in de cloud
DS916 biedt u een uitgebreide cloud service. Met Cloud Station kunt u bestanden synchroniseren tussen DiskStations en meerdere apparaten, waaronder Windows PC, Mac, Linux, iOS, Android, evenals Windows Mobile-apparaten, terwijl 2-weg synchronisatie de synchronisatie van bestanden tussen verschillende DiskStations mogelijk maakt. Met Cloud Sync kunt u zelfs bestanden tussen DiskStation en Amazon Cloud Drive, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Box, Baidu Cloud en nog veel andere synchroniseren - stel uw hybride cloud op om te genieten van meer flexibiliteit in opslagruimte en het verlies van gegevens te voorkomen.

Past gemakkelijk in zakelijke omgevingen
Met de ondersteuning van Windows AD, LDAP en Domain Trust laat de DS916 naadloze accountintegratie toe. De User Home-functie kunt automatisch de map "home" maken, voor elke gebruikersaccount, om de inspanningen van de systeembeheerder te minimaliseren zodat deze niet voor alle accounts de map "home" moet maken. Windows ACL ondersteuning van DS916 stelt IT-admistrators in staat om via de vertrouwde Windows gebruikersinterface toegangscontroles te verfijnen en bevoegdheden voor bestanden en mappen op DS916 op te stellen. Met compatibiliteit voor belangrijke protocollen kan de DS916 de overheadkosten voor serverconfiguratie elimineren en de efficiëntie van IT-beheerders verbeteren.

Op meerdere manieren een back-up van gegevens maken
Synology DS916 kan dienen als een gecentraliseerd back-updoel. Ongeacht of u een Windows- of Mac-gebruiker bent, u kunt van alles op uw computer een back-up maken op de Synology NAS met behulp van Cloud Station Backup. Wanneer u een bestand wijzigt, worden de wijzigingen automatisch naar DS916 geback-upt. Mac-gebruikers kunnen ook profiteren van de Apple Time Machine-ondersteuning. U kunt ook een back-up maken van de gegevens op uw DS916 naar een andere DiskStation, rsync servers, externe schijven, of zelfs Amazon S3, Glacier cloud service, Microsoft Azure, SFR en hicloud. Met Synology Hyper Backup kunt u back-uptaken plannen en de server naar een bepaald punt in de tijd herstellen, terwijl u het opslagverbruik en verwerkingstijd minimaliseert door alleen het specifieke gegevensblok op te slaan dat werd gewijzigd.

Producteigenschappen Synology DS916+ Diskstation NAS

Aantal bays
4
Lege behuizing
CPU
Intel Pentium N3710
DRAM
8192 MB
Leessnelheid
225.00 MB/sec
Schrijfsnelheid
209.00 MB/sec
DLNA
UPnP
FTP Server
iTunes Server
Apple Filing Protocol (AFP)
IPv6

Design

Geluidsniveau
0.0 dBA

Energie

Stroomverbruik
0.0 Watt

Netwerk

Gigabit LAN

Aansluitingen

eSATA

Kenmerken

Capaciteit
0 GB

Opslagmedia

Hot swappable HDD
RAID ondersteuning
JBOD,0,1,5,6,10

Gewicht en omvang

Gewicht
2.0 kg

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs

Gerelateerde artikelgroepen Synology DS916+ Diskstation NAS

SATA Harddisks
Klik hier voor SATA Harddisks
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Netwerk Opslag Accessoires
Klik hier voor Netwerk Opslag Accessoires

Links met betrekking tot Synology DS916+ Diskstation NAS

.   https://www.synology.com/nl-nl/products/DS916+#overview


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.