Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple iPhone Lightning Dock Gold

567142
Apple iPhone Lightning Dock Gold | ML8K2ZM/AApple iPhone Lightning Dock Gold | ML8K2ZM/AApple iPhone Lightning Dock Gold | ML8K2ZM/AApple iPhone Lightning Dock Gold | ML8K2ZM/A
Beoordeling
Artikelnummer567142
FabrikantcodeML8K2ZM/A
EAN code0888462599450
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Laad vanaf nu je iPhone op met het Apple iPhone Lightning Dock. Door het ontwerp van het dock staat je iPhone tijdens het opladen rechtop, waardoor je hem eenvoudig kunt ontgrendelen en bedienen tijdens het opladen. Ook als je iPhone wordt beschermd door een Apple case, kan hij aangesloten worden op het dock. Op het dock kan een koptelefoon of een luidspreker worden aangesloten door de aanwezige geluidsuitvoerpoort. Zelfs gesprekken voeren is geen probleem met het Apple iPhone Lightning Dock dankzij de speaker. Koop het Apple iPhone Lightning Dock en koop meer dan een oplader alleen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.