Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple Magic Trackpad 2

567146
Apple Magic Trackpad 2 | MJ2R2Z/AApple Magic Trackpad 2 | MJ2R2Z/AApple Magic Trackpad 2 | MJ2R2Z/AApple Magic Trackpad 2 | MJ2R2Z/AApple Magic Trackpad 2 | MJ2R2Z/AApple Magic Trackpad 2 | MJ2R2Z/A
Beoordeling
Artikelnummer567146
FabrikantcodeMJ2R2Z/A
EAN code0888462075251
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Apple Magic Trackpad 2 is opnieuw ontworpen en is terug, mét enkele uitstekende verbeteringen. Zo heeft de Magic Trackpad 2 over de gehele breedte een glazen oppervlak, die 30% groter is dan bij de vorige trackpad. Dankzij het vierpunts druksysteem onder het oppervlak is het mogelijk om overal te klikken, scrollen en swipen. Daarnaast wordt er herkend hoeveel druk je uitoefent op het oppervlak, waardoor er nóg meer mogelijkheden ontstaan.

De trackpad is nu ook te gebruiken met je desktopcomputer. Hij maakt automatisch verbinding met je Mac, dus geen gedoe met installeren en kabels, maar direct aan de slag. En met de vernieuwde batterij kun je de trackpad wel een maand of meer gebruiken, zonder tussentijds opladen.

Producteigenschappen Apple Magic Trackpad 2

Kenmerken

Aansluiting
Draadloos
Gaming
Compact
Extra navigatie knoppen
Kleur
Zilver/Wit

Verbinding

Micro ontvanger

Netwerk

Bluetooth

Gewicht en omvang

Hoogte
10.9 mm
Breedte
160 mm
Diepte
114.9 mm
Gewicht
231 g

Muis kenmerken

Bewegingsdetectietechnologie
Trackpad

Gerelateerde artikelgroepen Apple Magic Trackpad 2

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.