Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

SteelSeries Rival 300

567673
SteelSeries Rival 300 | 62354
Beoordeling
Artikelnummer567673
Fabrikantcode62354
EAN code5707119028639
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Rival 300
De SteelSeries Rival 300 combineert onovertroffen prestaties met een compleet nieuw ontwerp en is in grote mate naar wens aan te passen, waardoor het de ultieme rechtshandige muis is van professionele kwaliteit. Deze muis heeft de allernieuwste functies waaronder een optische sensor zonder versnelling, vernieuwde, duurzame SteelSeries-knoppen (gaan >30 miljoen klikken mee), en een zachte afwerking voor extra comfort.

Rubberen zijgrepen
De rubberen zijgrepen - gevormd met rubber dat in een mal wordt gespoten - en de intuïtieve, ergonomische plaatsing van de knoppen accentueren de ergonomische vorm. Een groot aantal kenmerken van de Rival kun je naar eigen wens aanpassen, zoals de reactietijd, instelbare knoppen, twee verlichtingszones, onze ExactTech-instellingen, en ook het naamplaatje dat in 3D te printen is. De Rival overtreft de concurrentie in prestatie, functionaliteit en waarde.

Producteigenschappen SteelSeries Rival 300

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
6500 dpi
Programmeerbare knoppen
6 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Optisch

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.