Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kingston HyperX HX432C16PB3K2/8

567986
Beoordeling
Artikelnummer567986
FabrikantcodeHX432C16PB3K2/8
EAN code0740617258455
Fabrieksgarantie60 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Jaag op de concurrentie.

Geef je op AMD of Intel gebaseerde systeem de benodigde prestaties om aan de goede kant van de voedselketen te blijven met razendsnelle HyperX Predator DDR4*. Versla de hitte en laat angst om het hart van je vijanden slaan met Predator DDR4's agressieve en stijlvolle warmtespreider in zwart. Boost je framesnelheid, houd de uitzending van je streams gelijkmatig, en ploeg door je gemarkeerde reelbewerking met snelheden tot 4000MHz in combinatie met snelle CL12-CL19-tijden. Het is beschikbaar in enkele modules van 8GBÈö16GB en kits van 2, 4 en 8 stuks met een capaciteit van 8GBÈö128GB. De Intel XMP-ready profielen zijn geoptimaliseerd voor Intels nieuwste chipsets Èö kies simpelweg het juiste profiel en je bent startklaar! 100% in de fabriek getest op snelheid en met levenslange garantie geeft de betrouwbare Predator DDR4 je het beste van beide werelden: extreme prestaties en maximale gemoedsrust.

- Woeste zwarte warmteverdeler van aluminium
- Hoge snelheden en lage latentiewaarden voor extreme DDR4-prestaties
- Intel XMP-ready profielen geoptimaliseerd voor Intels nieuwste chipsets
- Met de zekerheid van een levenslange garantie

* De specificatie van de extreme overklokmodules die op deze pagina worden vermeld, kunnen buiten de mogelijkheden van je systeemhardware liggen. Een zorgvuldige selectie van alle systeemcomponenten (bijvoorbeeld CPU, moederbord, PSU) is vereist om ervoor te zorgen dat deze modules naar wens functioneren.

Deze kits worden door ons grondig getest en gecontroleerd om op de genoemde snelheid te draaien. Als back-up maken we een 2e XMP-profiel op een langzamer kloksnelheid, zodat je nog steeds goede prestaties kunt behalen als je systeem het inbegrepen XMP-profiel met de hoogste snelheid niet aan kan.

Je vindt de processors en het moederbord die door de HyperX worden gebruikt voor de Intel XMP-certificering op deze pagina: www.intel.com/content/www/us/en/gaming/extreme-memory-profile-xmp.htm Dit is geen garantie op compatibiliteit met je systeemconfiguratie. We kunnen geen compatibiliteit garanderen met alle systemen; Deze modules moeten op eigen risico ge nstalleerd en gebruikt worden.

Producteigenschappen Kingston HyperX HX432C16PB3K2/8

Geheugen

Totale capaciteit
8 GB
Kloksnelheid
3200 MHz
Cas Latency
16
Voltage
1.35 V

Kenmerken

Kleur
Zwart

Design

Type koeling
Heatsink

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.