Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin BOOST UP lader voor thuis

568302
Belkin BOOST UP lader voor thuis | F8J040VFWHT
Beoordeling
Artikelnummer568302
FabrikantcodeF8J040VFWHT
EAN code0722868953433
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Loop nooit meer rond met de angst voor een lege batterij. De Belkin BOOST UP lader voor thuis en in de auto, zijn de snelste op de markt, en speciaal ontwikkeld voor uw actieve levensstijl. De stijlvolle laders hebben een compacte vormgeving en zijn vrijwel overal te gebruiken zodat u uw batterij altijd kunt opladen.

Extreem snel laden, waar en wanneer uw wilt
Laad uw mobiele apparaten sneller op dan ooit. 40% sneller om precies te zijn. Verbind uw iPad Air of iPad 4e generatie met een Belkin BOOST-UP-lader voor thuis en laad uw lege batterij volledig op in slechts 6,2 uur. De laadtijd van een doorsnee 5W-lader daarentegen is 10,3 uur.

Slanke, compacte vormgeving
De Belkin BOOST-UP-lader voor thuis voor de iPad en iPhone is compact en snel. U kunt hem op elk gewenst stopcontact aansluiten, zonder dat hij andere contactpunten blokkeert. En met zijn 15 gram weegt hij minder dan een paar muntjes in uw zak.

Producteigenschappen Belkin BOOST UP lader voor thuis

Energie

Stroom
2.4 A
Draadloos opladen

Gerelateerde artikelgroepen Belkin BOOST UP lader voor thuis

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.