Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple Smart Keyboard voor 9,7" iPad Pro

568304
Apple Smart Keyboard voor 9,7" iPad Pro | MM2L2SZ/AApple Smart Keyboard voor 9,7" iPad Pro | MM2L2SZ/AApple Smart Keyboard voor 9,7" iPad Pro | MM2L2SZ/AApple Smart Keyboard voor 9,7" iPad Pro | MM2L2SZ/AApple Smart Keyboard voor 9,7" iPad Pro | MM2L2SZ/A
Beoordeling
Artikelnummer568304
FabrikantcodeMM2L2SZ/A
EAN code0888462902175
Fabrieksgarantie 6 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het Smart Keyboard werd ontwikkeld met de nieuwste technieken en materialen. Het resultaat: een uniek toetsenbord met alles erop en eraan. En toch uiterst compact. Aansluiten op iPad Pro gaat via de innovatieve Smart Connector, die superslim omgaat met zowel stroom als data. Zet je iPad Pro gewoon neer en begin met typen. En ben je klaar, dan vouw je het Smart Keyboard op tot een superdunne en lichte cover.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.