Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kobo Aura (2nd edition)

568758
Kobo Aura (2nd edition) | N236-KU-BK-K-EPKobo Aura (2nd edition) | N236-KU-BK-K-EPKobo Aura (2nd edition) | N236-KU-BK-K-EPKobo Aura (2nd edition) | N236-KU-BK-K-EP
Beoordeling
Artikelnummer568758
FabrikantcodeN236-KU-BK-K-EP
EAN code0681495007233
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Als je op zoek bent naar een manier om te beginnen met lezen via een speciaal hiervoor gemaakte Reader, dan is de Kobo Aura de perfecte introductie op een 6" scherm met voorgrondverlichting in een lagere prijsklasse.

Een simpele en natuurlijke eReading-ervaring beleef je dankzij de Kobo Aura. Ga helemaal op in jouw verhaal dankzij het 6" Carta E Ink touchscreen, dat licht en comfortabel in de hand ligt voor urenlang lezen. Dankzij het uiterlijk van een gedrukte pagina kun je lezen in direct zonlicht zonder weerspiegeling, en dankzij het ingebouwde, aanpasbare ComfortLight kun je tot diep in de nacht lezen zonder vermoeide ogen.

De Kobo Shop geeft je toegang tot meer dan 5 miljoen boeken en je kunt er maximaal 3.000 op je Kobo Aura opslaan, dus je hebt altijd wel een geweldig boek dat op je wacht. Het ontdekken van nieuwe eBooks is eenvoudig dankzij gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van jouw leesgewoontes, en lees beoordelingen en recensies van boekenliefhebbers zoals jij.



Producteigenschappen Kobo Aura (2nd edition)

Geheugenslot
Navigatieknoppen

Beeldscherm

Schermformaat
6.0 "
Resolutie
1024 x 768 px
Touchscreen

Design

Verlichting

Geheugen

Intern geheugen
4 GB

Gewicht en omvang

Gewicht
0 g

Netwerk

WiFi

Gerelateerde artikelgroepen Kobo Aura (2nd edition)

Ebook Accessoires
Klik hier voor Ebook Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.