Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DXRacer Iron Gaming Chair, Blauw

568795
DXRacer Iron Gaming Chair, Blauw | OH/IS166/NBDXRacer Iron Gaming Chair, Blauw | OH/IS166/NBDXRacer Iron Gaming Chair, Blauw | OH/IS166/NBDXRacer Iron Gaming Chair, Blauw | OH/IS166/NBDXRacer Iron Gaming Chair, Blauw | OH/IS166/NBDXRacer Iron Gaming Chair, Blauw | OH/IS166/NBDXRacer Iron Gaming Chair, Blauw | OH/IS166/NB
Beoordeling
Artikelnummer568795
FabrikantcodeOH/IS166/NB
EAN code7340136107093
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
DXRacer Iron Gaming Chair

De DXRacer Iron serie biedt uitzonderlijke ondersteuning voor uw hele lichaam met behoud van een slank, raceautostoel geïnspireerd ontwerp. De meegeleverde hoofdsteun en het rugkussen, samen met de 4-dimensionale armleuningen helpen u bij het fine-tunen van uw zitplaatsen naar uw persoonlijke voorkeur.

De DXRacer Iron serie valt ergens tussen de Drifting serie en de King reeks in omvang . De vorm van de stoel is geïnspireerd op de Drifting serie, maar de Iron Gaming chair is net iets langer.
Het materiaal dat wordt gebruikt in het zitvlak is gemaakt van 'high-density, uiterst duurzaam koudschuim dat zelfs na uren gamen nog in een goede vorm blijft zitten.
Het stevig gelaste stalen frame, SGS gecertificeerde gas lift en de aluminium kruisvoet kunnen een gewicht aan tot max. 130 kg.

Producteigenschappen DXRacer Iron Gaming Chair, Blauw

Kenmerken

Kleur
Zwart/Blauw
Materiaal
Kunstleer
Serie
Iron
Max. draaggewicht
130 kg
Accessoires

Gewicht en omvang

Gewicht
29 kg

Gerelateerde artikelgroepen DXRacer Iron Gaming Chair, Blauw

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.