Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech Group

568847
Logitech Group | 960-001057Logitech Group | 960-001057Logitech Group | 960-001057Logitech Group | 960-001057
Beoordeling
Artikelnummer568847
Fabrikantcode960-001057
EAN code5099206062528
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 589,00

€ 486,78 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met de Logitech Group kun je betaalbaar videovergaderen voor middelgrote tot grote vergaderruimtes.

Perfect voor grotere ruimtes
GROUP, onze videovergadertoepassing voor ruimten met 14 tot 20 mensen, levert kristalheldere audio en video van topkwaliteit en transformeert elke vergaderzaal in een videosamenwerkingsruimte. Dankzij geavanceerde functies zoals akoestische echo-onderdrukking, ruisonderdrukkingstechnologie en intuïtieve bedieningselementen is het gemakkelijker dan ooit om iedereen bij het gesprek te betrekken.

De eenvoud van plug-and-play
Dankzij de plug-and-play USB-verbinding is het een fluitje van een cent om GROUP te implementeren en gebruiken. Sluit GROUP gewoon via USB op de computer van de vergaderruimte of een laptop aan. GROUP kan met elke software voor videovergaderen gebruikt worden, inclusief de software die al gebruikt wordt. Koppel voor audiogesprekken van topkwaliteit uw mobiele apparaat met Bluetooth-technologie aan de GROUP-speakerphone voor audiogesprekken van topkwaliteit.

Opties voor veelzijdigheid
Pas de installatie aan de indeling en grootte van de ruimte aan. Bevestig de camera op een tafel, statief of aan de wand. Optionele uitbreidingsmicrofoons vergroten het audiobereik tot 8,5 meter. Voeg een extra kabel van 10 meter of 15 meter toe om het bereik van de speakerphone of camera uit te breiden.

Hight-definition video
Zorg voor haarscherp beeld met de premium-lens van GROUP: 10x zoom zonder kwaliteitsverlies en HD1080p/30-prestaties. Breng sprekers en whiteboards perfect in beeld met bediening van pannen en kantelen, en zoom in voor details en duidelijkheid. °Het diagonale gezichtsveld van 90° van GROUP biedt een optimaal bereik voor middelgrote en grote vergaderruimten, met gemotoriseerde pan- en kantelfuncties voor dekking van muur tot muur, en van de vloer tot het plafond.

Natuurlijk klinkende audio
Iedereen kan horen en gehoord worden dankzij de full-duplex-speakerphone van GROUP, die kristalhelder en zeer goed verstaanbaar geluid levert. Akoestische echo-onderdrukking en ruisonderdrukkingstechnologie zorgen ervoor dat gesprekken natuurlijk klinken, en verminderen tegelijk nagalm en omgevingsgeluid.




Producteigenschappen Logitech Group

Prestatie

Full HD

Design

Kleur
Grijs/Zwart
Montagewijze
Gebruik op tafel

Gewicht en omvang

Hoogte
138 mm
Breedte
130 mm
Diepte
170 mm

Audio

Microfoon

Camera

Maximale beeldsnelheid
30 fps

Lenssysteem

Optische zoom
10 x

Kenmerken

Maximale resolutie
1920 x 1080 pixels

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Video

Ondersteunde video-modi
1080P

Producteigenschappen van Logitech Group

    • https://youtu.be/vOMW9wEaoqo

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
208590 Logitech GROUP Camera Mount 6 € 22,00


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.