Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Bamboo Stylus duo4, blue

568922
Bamboo Stylus duo4, blue | CS-191BBamboo Stylus duo4, blue | CS-191BBamboo Stylus duo4, blue | CS-191B
Beoordeling
Artikelnummer568922
FabrikantcodeCS-191B
EAN code4949268619950
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Combineer het beste van twee werelden
Bamboo Duo 's nieuwe driehoekige ontwerp en soft-touch oppervlak laten u genieten van een goed uitgebalanceerd , comfortabel in de hand voelende stylus. De precieze carbon fiber tip zorgt voor een soepele pen ervaring op het scherm . De premium balpen is gemaakt voor soepel schrijven op papier.

Bewaar, maak en deel jouw ideeën
Met de gratis Bamboo Paper app kun je eenvoudig w gedachten en ideeën , notities, schetsen en tekeningen vastleggen. Deel ze altijd en overal - met Wacom Inkspace , naadloos geïntegreerd in de Bamboo Paper app . Sla tot 5 GB aan gegevens op, dit is gelijk aan meer dan 6.000 notities!

Twee -in- één voor touchscreens en papier
Het is niet meer nodig om te beslissen of u notities wilt maken op het scherm of op papier. Met de Bamboo Duo kunt u vlot schrijven en tekenen op beide - hetzij met een carbon fiber tip of de premium zwarte balpen.



Producteigenschappen Bamboo Stylus duo4, blue

Pen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.