Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom Bamboo Slate, Large A4

568934
Wacom Bamboo Slate, Large A4 | CDS-810SWacom Bamboo Slate, Large A4 | CDS-810SWacom Bamboo Slate, Large A4 | CDS-810SWacom Bamboo Slate, Large A4 | CDS-810SWacom Bamboo Slate, Large A4 | CDS-810S
Beoordeling
Artikelnummer568934
FabrikantcodeCDS-810S
EAN code4949268620000
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 175,00

€ 144,63 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Schrijf met pen op papier, bewaar en deel daarna uw notities in de cloud!
Je hoeft niet om afscheid te nemen van uw favoriete kladblok . Met Bamboe Slate kunt u uw notities op natuurlijke wijze schrijven met een pen op het papier, zet uw handgeschreven notities vervolgens om in 'levende' digitale bestanden met een druk op de knop. Bewerk en verbeter vervolgens uw notities en sketches op een iOS of Android Bluetooth device met Wacom Inkspace!



Digitaliseer uw handgeschreven notities en ideeën!
Schrijf met de pen op papier en digitaliseer uw handgeschreven aantekeningen en schetsen met Bamboo Slate . U kunt maximaal 100 pagina's synchroniseren in de cloud. De Bamboo Slate is een grijze smartpad met oranje accenten gemaakt van hoge kwaliteit PU aan de voorzijde en duurzaam nylon materiaal aan de achterkant. Het wordt geleverd in twee maten : A4 / letterformaat en A5 / half brief formaat . Beide maten zijn ontworpen voor een notitieblok tot 8 mm dik (ongeveer 80 bladzijden).

Werk slimmer niet harder
Deze 'smart pad' neemt uw handgeschreven notities en schetsen verder door u te helpen deze te digitaliseren en te verbeteren . Schrijf notities in de klas of in vergaderingen zoals gewoonlijk om ze vervolgens om te zetten in digitale bestanden met een druk op de knop!

Producteigenschappen Wacom Bamboo Slate, Large A4

Touch bediening
Programmeerbare knoppen
Werkgeheugen
0 GB

Pen

Inclusief pen
Draadloze pen
Drukniveau's
1024

Kenmerken

Draadloos
Volledige PC

Beeldscherm

Schermformaat
0.0 "
Schermresolutie

Gewicht en omvang

Afmetingen
330x254x7 mm

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad en draadloos

Processor

Type
Notebook

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
0 GB

Gerelateerde artikelgroepen Wacom Bamboo Slate, Large A4

Tekentablet accessoires
Klik hier voor Tekentablet accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.