Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DXRacer Racing Gaming Chair, Zwart

568998
DXRacer Racing Gaming Chair, Zwart | OH/RW01/NDXRacer Racing Gaming Chair, Zwart | OH/RW01/NDXRacer Racing Gaming Chair, Zwart | OH/RW01/NDXRacer Racing Gaming Chair, Zwart | OH/RW01/NDXRacer Racing Gaming Chair, Zwart | OH/RW01/NDXRacer Racing Gaming Chair, Zwart | OH/RW01/NDXRacer Racing Gaming Chair, Zwart | OH/RW01/N
Beoordeling
Artikelnummer568998
FabrikantcodeOH/RW01/N
EAN code7340136115210
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De DXRacer Racing Gaming Chair serie is ergonomisch gebouwd en heeft, net als de Formula serie een dunne body, maar met een hogere rugleuning. Met de 2-dimensionale armleuningen en de volledig verstelbare rugleuning ( tussen 90-135 graden) kunt u de stoel aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur.

Het stervorming frame en de SGS gecertificeerde gasveer houden een gewicht tot 100kg.

De hoofdsteun en het rugkussen, samen met het koudschuim in het zitvlak helpen je rechtop te zitten. Zelfs na lange uren achter de computer helpen ze u in een goede houding te blijven zitten. De 2" wielen zijn gemaakt van PU-kunststof en rollen soepel over een vlakke ondergrond.

Producteigenschappen DXRacer Racing Gaming Chair, Zwart

Kenmerken

Kleur
Zwart
Materiaal
Stof
Serie
Racing
Max. draaggewicht
100 kg
Accessoires

Gewicht en omvang

Gewicht
0 kg

Gerelateerde artikelgroepen DXRacer Racing Gaming Chair, Zwart

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.