Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Edifier Luna E e235 2.1, Zwart

570336
Edifier Luna E e235 2.1, Zwart | E235-BLK
Beoordeling
Artikelnummer570336
FabrikantcodeE235-BLK
EAN code6923520265404
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Onafhankelijke industriële ontwerpers, ingenieurs en handelslieden hebben het Edifier Luna E235 2.1 luidsprekersysteem voor de 2015 een CES Innovation Award Honoree gegeven. Zijn uitstekende ontwerp en engineering heeft het onderscheiden van de concurrenten.

De kracht van Bluetooth 4.0
Met een signaalbereik tot 10 meter, kan dit Bluetooth 4.0 geluidssysteem een hoge geluidskwaliteit bereiken, ongeacht waar je het plaatst. Het beste van alles, je bedient vanuit vrijwel overal in huis via je gekoppeld apparaat. Daarnaast bied hij ook een optische of 3.5mm AUX audio ingang.

Draadloze Subwoofer
De subwoofer wordt draadloos met de satellieten verbonden via de 5.8G radiofrequentie. Uitgevoerd met een 8" driver die een helder en zuiver geluid produceert. Dankzij de ingebouwde 100 watt versterker, brengt de subwoofer je muziek naar een hoger niveau, en dat zonder kabels.

Het is een schitterende combinatie bij het van subwoofer en 2-weg satelliet luidsprekers. Ontworpen met een twee-laags behuizing die een uitstekende geluidskwaliteit en demping biedt. Dit team is qua geluid professioneel afgeregeld. Beide satellieten zijn uitgerust met een ¾" tweeter en 3" driver.

Bedien het!
Edifier''s E235 luidspreker set kan eenvoudig bediend worden via de slanke afstandsbediening die wordt meegeleverd, en deze past zo in je zak.

Zit je dicht bij de luidsprekers dan heb je geen afstandsbediening nodig. Met de aanraak gevoelige bedieningsknoppen op het e235 systeem, kun je in/uit schakelen en het volume aanpassen zonder de afstandsbediening te gebruiken. Er is ook een veeg functie om van track te wisselen, wissel dus makkelijk van lied.

Tot slot heeft deze speakerset een hip design terwijl hij tegelijkertijd klasse uitstraalt. Dankzij zijn zwarte kleur valt hij nergens uit de toon en is hij een echte toevoeging in iedere ruimte.
• Gemiddeld vermogen: 234W
• Gemiddeld vermogen subwoofer: 100W

Producteigenschappen Edifier Luna E e235 2.1, Zwart

Kenmerken

Speakersetup
2.1
Volumeregeling
onbekend
Portable
Afstandsbediening

Speakers

Vermogen
0 W RMS
Tweeter
Frequentie bereik

Aansluitingen

Type aansluiting
Bluetooth
Audio-in

Netwerk

Bluetooth
Bluetooth-versie
4.0

Kenmerken

Kleur
Zwart

Prestatie

Connectiviteitstechnologie
Bedraad en draadloos

Producteigenschappen van Edifier Luna E e235 2.1, Zwart

    • Gemiddeld vermogen: 234W
    • Gemiddeld vermogen subwoofer: 100W

Gerelateerde artikelgroepen Edifier Luna E e235 2.1, Zwart

Audiokabels
Klik hier voor Audiokabels
 
Audio/Video accessoires
Klik hier voor Audio/Video accessoires
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.