Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

McAfee 2017 Total Protection 10 Device

570468
Beoordeling
Artikelnummer570468
FabrikantcodeMTP17DMB0RAA
EAN code0731944698649
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Veilig online surfen, bankieren en winkelen met McAfee-½ Total Protection, met premium antivirus-, identiteits- en privacybeveiliging voor uw pc's, Macs, smartphones en tablets wanneer u online bent. De oplossing is snel ge nstalleerd en blokkeert bedreigingen met behulp van anti-virus die door onafhankelijke tests is geverifieerd. Bevat tevens de True KeyÈõ¾-app die uw wachtwoorden op een veilige manier onthoudt en u onmiddellijk aanmeldt bij websites en apps, plus File Lock om uw bestanden priv « te houden.

Top Features

Bekroonde anti-virus blokkeert virussen, malware, ransomware, spyware, ongewenste programma's en nog meer op uw pc.

Anti-spam blokkeert gevaarlijke berichten voordat deze in uw postvak terechtkomen door e-mails te verwijderen die risicovolle koppelingen en virussen bevatten.

True KeyÈõ¾ by Intel-½ Security herkent uw gezicht of vingerafdruk, beveiligt uw wachtwoorden en meldt u onmiddellijk aan bij uw websites en apps op al uw apparaten.

File Lock helpt uw persoonlijke bestanden persoonlijk te houden door ze op uw pc op te slaan met een combinatie van wachtwoordbeveiliging en versleuteling.

Ouderlijk toezicht blokkeert websites en zoekresultaten waarvan u niet wilt dat uw kinderen die zien. Hiermee kunt u ook limieten instellen voor de tijd die ze online mogen doorbrengen.

McAfee-½ WebAdvisor waarschuwt u bij risicovolle websites en helpt gevaarlijke downloads en phishingaanvallen te voorkomen. Het programma geeft zoekclassificaties, controleert of uw firewall en antivirusprogramma zijn geactiveerd, scant uw downloads en geeft een waarschuwing bij bekende bedreigingen.

McAfee-½ ShredderÈõ¾ beschermt uw identiteit en privacy door belangrijke bestanden permanent van uw pc te verwijderen. Ideaal voor belastingdocumenten, financi ¢le informatie en andere persoonlijke bestanden.

McAfee-½ QuickCleanÈõ¾ zorgt ervoor dat uw pc soepel en snel blijft werken door het verwijderen van cookies en tijdelijke bestanden waarmee u online te volgen bent.

Kwetsbaarheidsscanner zorgt ervoor dat uw Windows-software en andere pc-toepassingen altijd up-to-date zijn.

Beveiligingsbeheerconsole helpt u bij het beheren van de beveiliging van al uw apparaten op een gebruiksvriendelijke webpagina.

GRATIS klantenondersteuning biedt hulp via telefoon, chat of online gedurende de hele abonnementsperiode.

E «n McAfee-½ Total Protection-abonnement biedt beveiliging voor al uw apparaten, zoals:

  • Windows-pc's
  • iOS-smartphones en -tablets
  • Macs
  • Android-smartphones en -tablets

Gerelateerde artikelgroepen McAfee 2017 Total Protection 10 Device

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Consumenten PC's
Klik hier voor Consumenten PC's
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.