Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

McAfee 2017 Total Protection 5 Device

570469
Beoordeling
Artikelnummer570469
FabrikantcodeMTP17DMB5RAA
EAN code0731944698656
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met McAfee 2017 Total Protection houd je virussen en online bedreigingen op afstand, vermijd je riskante websites en voorkom je gevaarljike downloads. Het is de perfecte bescherming voor je Windows of Mac pc, tablet of zelfs smartphone.

Naast de antivirus functie waarschuwt McAfee WebAdvisor je voor riskante websites en voorkomt hij gevaarlijke downloads. McAfee Shredder beschermt je identiteit en privacy door belangrijke bestanden permanent van je pc te verwijderen, zodat je je niet druk hoeft te maken over achtergebleven 'resten'. True Key herkent je gezicht of vingerafdruk, beveiligt je wachtwoorden en meldt je onmiddelijk aan bij je websites en apps op al je apparaten. En met de bestandsvergrendeling hou je persoonlijke bestanden privé aan de hand van een combinatie van wachtwoordbeveiliging en versleuteling. Kortom, met McAfee 2017 Total Protection ben je werkelijk waar voor alles beschermt.

Deze McAfee Editie geeft bescherming aan 5 devices.

Gerelateerde artikelgroepen McAfee 2017 Total Protection 5 Device

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Consumenten PC's
Klik hier voor Consumenten PC's
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.