Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD My Passport 2TB Blue

570768
WD My Passport 2TB Blue | WDBYFT0020BBL-WESNWD My Passport 2TB Blue | WDBYFT0020BBL-WESNWD My Passport 2TB Blue | WDBYFT0020BBL-WESN
Beoordeling
Artikelnummer570768
FabrikantcodeWDBYFT0020BBL-WESN
EAN code0718037849980
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Vertrouwde en populaire draagbare opslag. Vernieuwd design.
Sla enorme aantallen video's, foto's en muzieknummers waarop u zo dol bent op op de My Passport draagbare harde schijf. Deze externe harddisk is beschikbaar in een reeks van levendige, leuke kleuren en biedt een slanke stijl die comfortabel in de palm van uw hand past, waardoor u uw gekoesterde inhoud overal mee naartoe kunt nemen.


Automatische back-up
Maak automatisch back-ups van video's, foto's, muzieknummers en documenten van uw systeem op uw My Passport harde schijf via de meegeleverde WD Backup-software. Neem het op in uw schema. Kies simpelweg de tijd en frequentie.


Wachtwoordbeveiliging
De ingebouwde 256-bits AES hardwarematige versleuteling met WD Security-software helpt u uw inhoud vertrouwelijk en veilig te houden. Voeg op eenvoudige wijze een 'retourneren indien gevonden'-bericht toe als wachtwoordmelding, voor het geval u uw My Passport harde schijf ooit kwijtraakt. Zelfs slimme mensen als u raken wel eens per ongeluk spullen kwijt.


Breng uw persoonlijkheid tot uitdrukking
Het slanke, levendige ontwerp van de My Passport harde schijf is beschikbaar in een breed scala van opvallende, prachtige kleuren zodat u de uitvoering kunt kiezen die het beste bij uw eigen unieke persoonlijke stijl past.


Gemakkelijk in gebruik
Direct na aankoop te gebruiken, zodat u meteen kunt beginnen bestanden over te dragen, herinneringen op te slaan en back-ups te maken. WD Backup- en WD Security-software is begrepen om u te helpen uw gegevens te beschermen.


Inhoud van de verpakking
• My Passport harde schijf
• USB 3.0-kabel
• WD BackupT, WD SecurityT en WD Drive UtilitiesT
• Snelstartgids

Producteigenschappen WD My Passport 2TB Blue

Prestatie

Backup functie

Poorten & interfaces

Thunderbolt

Aansluitingen

USB Versie
3.2 Gen 1

Netwerk

WiFi

Gewicht en omvang

Gewicht
250 g
Diepte
81.5 mm
Breedte
110 mm
Hoogte
21.5 mm

Kenmerken

USB Powered

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
2000 GB

Gerelateerde artikelgroepen WD My Passport 2TB Blue

Externe Harddisk Tassen
Klik hier voor Externe Harddisk Tassen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.