Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Eminent EM6360 Camline Pro HD outdoor

570803
Eminent EM6360 Camline Pro HD outdoor | EM6360Eminent EM6360 Camline Pro HD outdoor | EM6360Eminent EM6360 Camline Pro HD outdoor | EM6360Eminent EM6360 Camline Pro HD outdoor | EM6360Eminent EM6360 Camline Pro HD outdoor | EM6360Eminent EM6360 Camline Pro HD outdoor | EM6360
Beoordeling
Artikelnummer570803
FabrikantcodeEM6360
EAN code8716065338058
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De EM6360 CamLine Pro Dome Outdoor IP Camera beschermt je huis en tuin. De Dome Camera is uitgerust met een waterbestendige behuizing, HD sensor, IR cut filter en matrix infrarood led. De EM6360 is binnen drie stappen klaar voor gebruik en kan over de hele wereld worden bediend met de gratis CamLine Pro smartphone app. Wanneer de camera beweging detecteert, ontvang je een push notificatie of email met daarin een foto van de melding. De beelden kun je opslaan op een micro SD-kaart, Synology NAS, QNAP NAS of ASUSTOR NAS. De EM6360 Dome Outdoor IP Camera wordt gevoed door een passieve PoE oplossing. Er is geen abonnement nodig en er zijn geen vaste maandelijkse kosten.

Binnen 3 stappen klaar voor gebruik
De EM6360 CamLine Pro Dome Outdoor HD IP Camera is klaar voor gebruik in maar 3 stappen. Sluit de camera aan op het netwerk en download de gratis CamLine Pro app voor je Android/Apple smartphone. Na het scannen van de unieke camera code en het invullen van het wachtwoord, ben je klaar om de HD IP camera te bedienen met de gratis app.

Geschikt voor buitengebruik (IP66)
De EM6360 Dome Outdoor IP camera kan zowel binnen als buiten worden gebruikt dankzij de waterbestendige behuizing. Je huis en tuin worden zo goed in de gaten gehouden.

Goede beelden dankzij HD sensor en IR cut filter
De ingebouwde 720p HD sensor en IR cut filter zorgen voor goede beelden zowel overdag als 's nachts. De krachtige matrix infrarood led schakelt automatisch in wanneer het te donker is in de buurt van de camera.

Ontvang push notificaties en email
Wanneer de CamLine Pro Dome Outdoor HD IP Camera beweging detecteert, ontvang je direct een push notificatie en/of email met daarin een foto van het alarmmoment.

Foto's en video's als bewijsmateriaal opslaan op een micro SD kaart, NAS of FTP server
Steek een micro SD-kaart in de EM6360 Dome IP Camera en bewaar alle foto's en video's. Het is ook mogelijk om de beelden op te nemen op een FTP server, Synology NAS, QNAP NAS of ASUSTOR NAS. De EM6360 IP Camera is toegevoegd in het Synology Surveillance Station, QNAP Surveillance Station en ASUSTOR Surveillance Center.

Eén kabel voor stroom en data
De EM6360 Dome Outdoor IP Camera wordt gevoed door een passieve PoE oplossing. Er is maar één kabel nodig die de stroom en data doorvoert. Dit heeft als voordeel dat er maar een klein gaatje nodig is om de EM6360 IP Camera te installeren. In tegenstelling tot andere Outdoor IP Camera merken waarbij je een groot gat moet maken voor de hele bundel kabels.


• Voor buitengebruik (IP66)
• In 3 stappen klaar voor gebruik: geen enkele netwerkkennis nodig
• Stroomtoevoer via meegeleverde passieve Power over Ethernet adapter
• HD sensor voor perfect beeld
• Ontvang push notificaties en email bij alarm
• IR cut filter voor accurate en natuurlijke kleuren

Producteigenschappen Eminent EM6360 Camline Pro HD outdoor

Prestatie

Type camera
Dome

Beeldsensor

Sensor resolutie
0.0 Megapixel

Lenssysteem

Optische zoom
0 x

Nachtkijker

Nachtzicht
Nachtzicht bereik
10 m

Video

Film resolutie
1280x720 px
Film formaat
H.264

Energie

PoE

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Producteigenschappen van Eminent EM6360 Camline Pro HD outdoor

    • Voor buitengebruik (IP66)
    • In 3 stappen klaar voor gebruik: geen enkele netwerkkennis nodig
    • Stroomtoevoer via meegeleverde passieve Power over Ethernet adapter
    • HD sensor voor perfect beeld
    • Ontvang push notificaties en email bij alarm
    • IR cut filter voor accurate en natuurlijke kleuren

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.