Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Speedlink LAMIA Toetsenbord+ Contus Muis

571004
Beoordeling
Artikelnummer571004
Fabrikantcode-
EAN code
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Speedlink LAMIA gaming toetsenbord
Behalve met het opvallende design weet het LAMIA Gaming Keyboard ook te overtuigen met zijn comfort bij het gamen. Met de "Fn"-toetsen en extra toetsen heb je de besturing van Windows en
mediaweergave onder handbereik: Met één druk op de knop start je de media-player of regel je het volume. Zo houd je greep op je pc, ook als je even niet aanwezig bent aan het digitale front.
Het gamen in donkere ruimten wordt met het LAMIA Keyboard een visueel hoogtepunt - het mysterieuze rood zorgt voor een dramatische enscenering.


Speedlink CONTUS gaming muis
Voor doorslaggevende resultaten: De CONTUS Gaming Mouse staat met vijf knoppen, een uitgekiende ergonomie en een nauwkeurigheid tot 3200dpi garant voor optimale precisie en comfort.
De CONTUS heeft een modus Automatisch vuren die automatisch 50 clicks per seconde uitvoert, zodat je in de strijd om te overleven niet steeds op een muisknop hoeft te drukken.
Omdat de CONTUS bovendien ook nog in zeven kleuren oplicht, geeft hij een duidelijk optisch signaal af. Daarnaast geeft de verlichting ook nog eens een indicatie van het gekozen profiel.

Producteigenschappen Speedlink LAMIA Toetsenbord+ Contus Muis

Toetsenbord kenmerken

Polssteun

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Programmeerbare toetsen
0
Multimedia sneltoetsen

Gerelateerde artikelgroepen Speedlink LAMIA Toetsenbord+ Contus Muis

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.