Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

GP Batteries Portable PowerBank 1RC10A B

571082
Beoordeling
Artikelnummer571082
Fabrikantcode130RC10ABLACK
EAN code4891199165672
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Krachtige 10.400 mAh powerbank

Waar en wanneer u maar wilt mobiele apparaten zoals uw smartphone of tablet opladen? De PowerBank RC10A van GP Batteries is een zeer krachtige powerbank waarmee u bijvoorbeeld uw iPad, iPhone of Samsung Galaxy op kunt laden.

De draagbare accu biedt genoeg capaciteit om tablets van de nieuwste generatie volledig op te laden. Smartphones kunnen tot wel vier keer volledig opgeladen worden voordat de powerbank leeg is. Het opladen gaat bovendien twee keer sneller dan in het stopcontact.

De PowerBank RC10A is voorzien van een geïntegreerde kabel, waardoor het eenvoudig is om onderweg uw apparaten aan te sluiten. Via vier LED-lampjes kunt u de status van het opladen in de gaten houden.

Als marktleider in het produceren van oplaadbare batterijen, opladers en aanverwante producten heeft GP Batteries meer dan 50 jaar ervaring. In de loop der jaren heeft GP Batteries zich gespecialiseerd in het vervaardigen van slimme en kwalitatief hoogwaardige producten zoals deze 10.400 mAh PowerBank RC10A.

Gerelateerde artikelgroepen GP Batteries Portable PowerBank 1RC10A B

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.