Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Eminent Hibryde e-Alarm Draadloos WiFi/S

571154
Eminent Hibryde e-Alarm Draadloos WiFi/S | EM8615Eminent Hibryde e-Alarm Draadloos WiFi/S | EM8615Eminent Hibryde e-Alarm Draadloos WiFi/S | EM8615Eminent Hibryde e-Alarm Draadloos WiFi/S | EM8615
Beoordeling
Artikelnummer571154
FabrikantcodeEM8615
EAN code8716065326789
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem dat je zelf kunt installeren met behulp van een gratis app én werkt zonder abonnement of maandelijkse kosten? Met de EM8615 WiFi/SMS/GSM Alarmsysteem Starterkit heb je een goede basis om je huis mee te beveiligen. Het alarmsysteem sluit je draadloos aan op je netwerk en je ontvangt via het internet gratis push notificaties op je smartphone. Daarnaast kun je een GSM simkaart gebruiken in de EM8615. Hierdoor ontvang je een telefoontje of een SMS bericht bij een alarmmelding. Handig als je even geen mobiel internet hebt. Naast het basisstation met interne sirene bestaat de starterkit uit 1 bewegingsmelder, 1 raam/deurcontract, 2 afstandsbedieningen en 2 raamstickers. Omdat de starterkit draadloos werkt, is het alarmsysteem gemakkelijk uit te breiden met extra sensoren. Dankzij de ingebouwde back-up batterij blijft het alarmsysteem gewoon werken tijdens stroomuitval.

• Compleet draadloos alarmsysteem, ga direct zelf aan de slag
• Geen abonnement nodig en geen vaste kosten
• WiFi/SMS/GSM alarmsysteem te bedienen en in te stellen met gratis app
• Stuurt een push notificatie (via internet), SMS bericht en belt bij een alarm
• Gemakkelijk overal te plaatsen door de SMS/GSM functie




Ga direct aan de slag met de complete starterkit
Met de EM8615 WiFi/SMS/GSM Alarmsysteem Starterkit kun je direct zelf aan de slag. De kit bestaat uit een basisstation met ingebouwde sirene en back-up batterij, 1 bewegingsmelder, 1 raam/deur contact, 2 afstandsbedieningen, 2 raamstickers en een snelle installatiegids.

Draadloos aansluiten op je netwerk en installeer gemakkelijk een GSM simkaart
De EM8615 sluit je eenvoudig aan op je draadloze netwerk. Hierdoor ontvang je bij een alarmmelding via het internet push notificaties op je smartphone. Installeer een GSM simkaart in het alarmsysteem voor een nog betere beveiliging. De EM8615 zal je nu ook bellen of een sms sturen in het geval van een alarm. Handig als je net geen mobiel internet hebt op je smartphone. Door de GSM functie kun je ook bellen naar je alarmsysteem en luisteren naar wat er in je woning gebeurt.

Drievoudige bescherming van je eigendommen: werkt ook bij stroomuitval
Wanneer het EM8615 alarmsysteem wordt getriggerd ontvang je direct een melding op je smartphone. Dit kan zijn in de vorm van een push notificatie, SMS bericht of telefoontje. Stel zelf tot 5 telefoonnummers in met de gratis app voor Android en iOS. Dankzij de back-up batterij blijft het alarmsysteem ook werken tijdens stroomuitval. Automatisch valt het alarmsysteem dan ook terug op de SMS/GSM functie zodat je eigendommen altijd beschermd blijven.

Gemakkelijk overal te installeren
Het EM8615 controlepaneel heeft een vast stroompunt nodig. De accessoires werken op batterijen en zijn volledig draadloos. Daarom is het alarmsysteem gemakkelijk overal te plaatsen. Door de GSM functionaliteit is de EM8615 ook te gebruiken op plekken waar geen internet aanwezig is.

Geen abonnement en geen vaste maandelijkse kosten
Het alarmsysteem werkt via WiFi of met een GSM simkaart. Je hebt dus geen maandelijkse kosten of abonnementen nodig.

Volledig instelbaar en bedienbaar met de gratis iOS/Android app of via SMS berichten
Gebruik de gratis EM8615 iOS of Android app om het WiFi/SMS/GSM Alarmsysteem in te stellen en te bedienen. Benader de app via je draadloze thuisnetwerk of met een mobiele internetverbinding overal ter wereld. Heb je geen internetverbinding? Geen probleem, gebruik dan SMS berichten voor het instellen en bedienen.

Bedien het alarmsysteem eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening
Het EM8615 Alarmsysteem kun je ook bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Deze afstandsbediening bevestig je eenvoudig aan je sleutelbos en gebruik je om het alarm in- en uit te schakelen, de thuismodus en SOS functie te activeren.

Uit te breiden tot 100 sensoren
Je bent klaar voor de toekomst met de EM8615. Breid het alarmsysteem uit tot 100 draadloze sensoren, gebruik o.a. bewegingsmelders, raam/deurcontacten, rookmelders, sirenes en afstandsbedieningen. Geef tot 9 sensoren een eigen naam zodat je direct weet welke sensor een alarm geeft. Handig!

Vier voorgeprogrammeerde alarmgroepen
Het alarmsysteem heeft 4 verschillende alarmgroepen waarin je de sensoren plaatst. Elke groep heeft specifieke eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw huis optimaal beschermt is.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.