Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Resident Evil 7

571331
Beoordeling
Artikelnummer571331
FabrikantcodeCAP013.BX.RB
EAN code5055060972670
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Resident Evil 7 Biohazard luidt een nieuw tijdperk in voor de Resident Evil reeks en opent een deur naar een angstaanjagende horror-ervaring.

De game vindt plaats na de dramatische gebeurtenissen in Resident Evil 6.

Als speler betreedt je een sinister huis op een plantage in hedendaags landelijk Amerika. Voor het eerst in de reeks ervaar je de `survival horror' vanuit een eerste-persoon-perspectief en voel je de verstikkende atmosfeer aan den lijve terwijl je op verkenning gaat in het huis.

Terug naar de roots - Resident Evil 7 Biohazard grijpt terug naar de iconische gameplay van de reeks inclusief verkenning, puzzels en een verstikkende spanning en brengt al deze elementen naar een nieuw niveau voor een volledig nieuwe horror-ervaring.
Meeslepende, bloederige horror - Ervaar de horror zelf dankzij het nieuwe eerste-persoon-perspectief.
Gemaakt met RE Engine - De nieuwe grafische engine van Capcom combineert een baanbrekende audio-ervaring met visuele technieken die zorgen voor een fotorealistische look.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.