Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus TUF Z270 MARK 1, ATX S1151 4xDDR4

571755
Asus TUF Z270 MARK 1, ATX S1151 4xDDR4 | TUF Z270 MARK 1Asus TUF Z270 MARK 1, ATX S1151 4xDDR4 | TUF Z270 MARK 1Asus TUF Z270 MARK 1, ATX S1151 4xDDR4 | TUF Z270 MARK 1Asus TUF Z270 MARK 1, ATX S1151 4xDDR4 | TUF Z270 MARK 1
Beoordeling
Artikelnummer571755
FabrikantcodeTUF Z270 MARK 1
EAN code4712900574036
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Intel LGA 1151 ATX-moederbord met Thermal Armor, DDR4 3866, dubbele M.2, Intel OptaneÈõ¾ geheugen gereed, dubbele Intel Gigabit LAN, USB 3.1 Type-C

- Overklok ontwerp - Til de geheugenfrequenties en CPU-prestaties tot extreme hoogten
- Thermal Armor - Superieure sterkte en luchtstroomverbeterende flexibiliteit
- TUF Fortifier - Gepantserde achterplaat voorkomt printplaat schade
- Thermische Radar 2 en TUF Ice - Directe ventilatortuning en slimme systeemkoeling
- TUF Detective 2 - Systeeminformatie binnen handbereik
- Qualified Vendor List (QVL) - Perfect compatibel met high-performance werkstation videokaarten
- Ultieme aanpassingsmogelijkheden - ASUS Aura Sync RGB LED-verlichtingstechnologie en 3D-printing-vriendelijk ontwerp

Totale stabiliteit,
Gegarandeerde compatibiliteit

TUF is waar ambitie voor betrouwbare briljante prestaties samenkomen met de werkelijkheid. Wanneer u een systeem bouwt met behulp van het TUF Z270 Mark 1 moederbord, bouwt u het met het vertrouwen van totale stabiliteit en gegarandeerde compatibiliteit. Of u nu wilt werken of modden, zorg ervoor te bouwen op een solide basis met The Ultimate Force - oftewel TUF!

Qualified Vendor List (QVL)
De TUF Z270 Mark 1 is zorgvuldig ontworpen om naadloos samen te werken met een breed scala aan high-performance werkstation videokaarten. De Asus belofte van geweldige compatibiliteit wordt ondersteund door onze uitgebreide Qualified Vendor List met toonaangevende merken en producten - zodat u zeker kunt zijn van compatibiliteit voordat u die perfecte videokaart koopt

Verlicht de build
Een goed afgestemd systeem voor echte liefhebbers verdient een bijpassende esthetiek. ASUS Aura Sync-technologie biedt volledige RGB-verlichtingscontrole met een verscheidenheid aan spannende voorinstellingen voor on-board LED-verlichting. Elke preset kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte ASUS hardware.

Dubbele Intel Gigabit LAN
Laat een traag netwerk de workflow niet verstoren! Met dubbele Intel-½ Gigabit Ethernet-aansluitingen zorgt de TUF Z270 Mark 1 ervoor dat data snel en effici ¢nt blijven bewegen. Met beide LAN-poorten in teamverband* profiteren gebruikers van hogere bandbreedte, voor meer snelheid, geautomatiseerde load balancing voor soepelere gegevensstromen, en instant failover voor als er iets mis gaat - dus toegang tot uw bestanden gaat altijd snel, effici ¢nt en ononderbroken.

TUF Thermal Armor
Stijlvolle en sterke bescherming

TUF Thermal Armor is een sterke, futuristische afscherming met ingebouwde Aura RGB-verlichting die in het oog springende esthetiek toevoegt aan het TUF Z270 Mark 1-systeem. Het ziet er geweldig uit en biedt een andere manier om zaken koel te houden. Sluit gewoon een extra ventilator* aan om de luchtstroom naar de warmtegevoelige voltage-regulator module te bevorderen - dit verlaagt de temperaturen in dit gebied met tot 18,9-ªC.

U vraagt ÈôÈô24/7 betrouwbaarheid - wij leveren het! TUF-moederborden ondergaan de meest strenge testen binnen de industrie om te zorgen dat ze klaar zijn voor langdurig gebruik in elke omgeving. Tijdens onze tests oververhitten we ze, koelen ze, buigen ze, stoten ze en laten we ze vallen - zodat gebruikers weten dat hun TUF-moederbord is gecertificeerd voor 24/7 betrouwbaarheid!

ASUS SafeSlot
SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-½-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, wordt de sleuf voorzien van verstevigende metalen ondersteuning. Vervolgens wordt het stevig verankerd aan het moederbord via extra soldeerpunten.

Producteigenschappen Asus TUF Z270 MARK 1, ATX S1151 4xDDR4

Processor

Socket
LGA 1151
Chipset
Z270
Form factor
ATX

Poorten & interfaces

USB 2.0
8 x
USB 3.2 Gen 1 Type A
6 x
USB 3.2 Gen 2 Type A
1 x
USB Type-C
HDMI
Aantal HDMI poorten
1 x
DisplayPort
Aantal Displayport aansluitingen
1 x
DVI
VGA (D-Sub)
Optisch (S/PDIF)

Interne aansluitingen

CPU power
0 pins
M.2 sloten
2

Geheugen

Geheugen type
DDR4
Aantal geheugensloten
4 x

Aansluitingen

SATA 3
6 x
eSATA

Uitbreidingsmodules

Fysieke PCI-E x16 sloten
3 x
Fysieke PCI-E x4 sloten
0 x
Fysieke PCI-E x1 sloten
3 x
PCI sloten
0 x

Netwerk

Onboard WiFi
Gigabit LAN poorten
2 x

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
540023 Arctic Silver 5 Premium Silver 3,5 gram - € 8,70

Gerelateerde artikelgroepen Asus TUF Z270 MARK 1, ATX S1151 4xDDR4

Intel Desktop
Klik hier voor Intel Desktop
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.