Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Philips Hue Phoenix LED hanglamp

572070
Philips Hue Phoenix LED hanglamp | 3115231PHPhilips Hue Phoenix LED hanglamp | 3115231PHPhilips Hue Phoenix LED hanglamp | 3115231PHPhilips Hue Phoenix LED hanglamp | 3115231PHPhilips Hue Phoenix LED hanglamp | 3115231PHPhilips Hue Phoenix LED hanglamp | 3115231PHPhilips Hue Phoenix LED hanglamp | 3115231PH
Beoordeling
Artikelnummer572070
Fabrikantcode3115231PH
EAN code8718696126615
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

De Philips hue Phoenix-hanglamp geeft u dimbaar warm tot koel wit LED-licht voor elk dagelijks moment. Sluit de lamp via de hue-bridge (niet inbegrepen) aan op uw Wi-Fi-thuisnetwerk voor probleemloze bediening via uw smart device.

Koppel licht aan uw levensstijl

4 lichtinstellingen

Voor het beste licht bij al uw activiteiten. Philips hue biedt u optimaal licht in 4 lichtinstellingen bij uw dagelijkse activiteiten. 'Energize' omgeeft u met koel en levendig licht voor een extra boost. Met 'Concentrate' kunt u zich concentreren en werken bij nauwkeurig afgesteld, helder wit licht. 'Read' geeft het optimale warme witte licht dat uw ogen niet overbelast - ideaal voor bij een goed boek. 'Relax' helpt u ontspannen met een zachte gloed van warm wit licht.

Geavanceerd instellen van de sfeer

Alle tinten wit licht

Cre ¢er op elk moment de juiste sfeer met verschillende soorten schitterend, natuurlijk wit LED-licht. Gebruik de app op uw smart device om wittinten in te stellen, van koel stimulerend daglicht (6500 K) tot ontspannend warm wit licht (2200 K).

Een dubbele hue-ervaring

Deze Philips hue-lamp heeft twee ge ntegreerde onafhankelijke lichtbronnen, waarmee u warm en koel wit licht aan kunt passen aan het moment en tegelijkertijd functionele verlichting kunt instellen voor uw activiteit.

Soepel draadloos dimmen

Pas de helderheid van uw Philips hue-lampen eenvoudig en moeiteloos aan via uw mobiele apparaat, zonder nieuwe bedradingen of wanddimmer in uw huis.

3D-textuur voor sprankelend licht

hue Phoenix heeft een 3D-structuur voor een mooier design en een prettige verspreiding van licht. Het oppervlak van de lamp is bedekt met een zeshoekig patroon dat licht opvangt en reflecteert, wat zorgt voor een sprankelend effect. Het effect verandert afhankelijk van uw kijkhoek, waardoor de hue Phoenix een dynamische en opvallende decoratie in uw huis is, zelfs wanneer de lampen uit zijn.

Draadloze connectiviteit

Bediening vanaf uw mobiele apparaat

Verbind uw Philips hue-lamp met de hue-bridge en ontdek alle verlichtingsmogelijkheden. Bedien de hue-lamp draadloos vanaf elk iOS- of Android-apparaat via de Philips hue-app of een andere app die is ontwikkeld voor hue. Stel timers, meldingen, alarmen en geofencing voor beveiliging in, en synchroniseer naar uw entertainmentsysteem voor de complete hue-ervaring.

Timers en lichtmeldingen

Verbind uw Philips hue-lampen met uw mobiele apparaat en ontvang een melding bij inkomende gesprekken, berichten, sociale-media-updates, afspraken, het weer en andere relevante berichten. Via het IFTTT-platform kunt u de instellingen voor uw lampen wijzigen. De sfeerverlichtingsmeldingen van hue houden u op een prettige manier op de hoogte.

Veiligheid thuis

Zo lijkt het alsof u thuis bent, ook wanneer dat niet zo is. Zet geprogrammeerde alarmen of gebruik timers om uw lampen aan of uit te zitten, op vaste of willekeurige tijden. Met online toegang kunt u ook uw thuisverlichting direct via de app op uw mobiele apparaat beheren. Schakel geofencing in de app in en uw lampen worden automatisch in- of uitgeschakeld wanneer u het huis binnenkomt of verlaat. Handig en geruststellend, waar u ook bent.

Mogelijkheid tot upgraden

Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een zuinige, veilige en betrouwbare technologie voor de bediening van verlichting. We voegen voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toe aan het systeem. Updates voor de software en firmware worden rechtstreeks en draadloos op uw Philips hue-product ge nstalleerd.

Breid uw hue-wereld uit

U kunt tot wel 50 lampen aansluiten op uw Philips hue-bridge. Begin met een van de verkrijgbare starterskits en voeg dan Philips hue-producten toe. U kunt vervolgens uw verlichting bedienen door met uw vinger te vegen in de intu tieve Philips hue-app voor smart devices met iOS en Android.

Producteigenschappen Philips Hue Phoenix LED hanglamp

Type fitting
Wattage
9.0 W
Dimbaar
Kleur licht
Warm wit
Kleurtemperatuur
0 K
Aantal lumen
0 lm
Stralingshoek
0 graden
Branduren
20000 uur

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.