Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

BOOKEEN CyBook Odyssey FrontLight2

573592
Beoordeling
Artikelnummer573592
FabrikantcodeCYBOY5F-BK-BLK
EAN code8719173002200
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Bookeen Cybook Odyssey Frontlight 2 is een eBook van de nieuwe generatie. Het HD E-Ink scherm van de Cybook Odyssey Essential zorgt voor een fantastische en comfortabele leeservaring. De interface is erg overzichtelijk vormgegeven wat zorgt voor ongekend gebruiksgemak.
De Cybook Odyssey Essential beschikt zelfs over een speciale PDF modus waardoor zelfs PDF documenten gemakkelijk te lezen zijn.

Met zijn compacte design en gewicht van maar 190 gram is de Cybook Odyssey Essential ideaal voor onderweg. Met de snelle Wi-Fi verbinding zijn boeken binnen enkele seconden te downloaden via de geïntegreerde webbrowser. Dankzij vele tools voor bijvoorbeeld het maken van aantekeningen, zoeken door teksten en organiseren van collecties vergemakkelijkt de Cybook Odyssey Essential uw leeservaring.

Daarnaast heeft de Cybook Odyssey Essential een exceptionele accuduur waardoor u hem weken kunt gebruiken zonder hem op te hoeven laden. Maar liefst 20 lettergroottes zorgen ervoor dat E-books voor elke gebruiker comfortabel leesbaar zijn en er worden meer dan 100 gratis E-books meegeleverd waardoor u direct kunt beginnen met lezen.

Bij dit product wordt een zwarte hoes geleverd.

Producteigenschappen BOOKEEN CyBook Odyssey FrontLight2

Geheugenslot
Navigatieknoppen

Beeldscherm

Schermformaat
6.0 "
Resolutie
758x1024 px
Touchscreen

Design

Verlichting

Geheugen

Intern geheugen
4 GB

Gewicht en omvang

Afmetingen
166x120x9.4 mm
Gewicht
190 g

Netwerk

WiFi

Gerelateerde artikelgroepen BOOKEEN CyBook Odyssey FrontLight2

Ebook Accessoires
Klik hier voor Ebook Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.