Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech USB-C 4K HDMI Multifunctionele

573731
Startech USB-C 4K HDMI Multifunctionele | CDP2HDUACPWStartech USB-C 4K HDMI Multifunctionele | CDP2HDUACPWStartech USB-C 4K HDMI Multifunctionele | CDP2HDUACPWStartech USB-C 4K HDMI Multifunctionele | CDP2HDUACPW
Beoordeling
Artikelnummer573731
FabrikantcodeCDP2HDUACPW
EAN code0065030867160
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 66,00

€ 54,55 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met USB-CT uitbreiden. U kunt uw laptop op een 4K HDMI-scherm aansluiten, en bovendien een traditioneel USB 3.0 apparaat aansluiten. En, gecombineerd met de voedingsadapter van uw laptop, levert de multipoort adapter het vermogen om de laptopaccu te laden en te behouden.

Robuust, reisvriendelijk design

Deze compacte USB-C adapter is een essentiële accessoire voor uw MacBook, ChromebookT of elke met USB-C uitgeruste laptop. Deze adapter is uiterst mobiel en dankzij het lichtgewicht, compacte design past het netjes in uw laptoptas of draagtas.

De robuuste multifunctionele adapter voldoet aan de strengste eisen van reizigers. Nu kunt u ervan verzekerd zijn dat uw adapter gebruiksklaar is wanneer u dat bent.

Ondersteunt 4K Ultra HD

Als u beschikt over een 4K HDMI-scherm, kunt u dit aansluiten op deze comboadapter en zo een dual-monitor werkstation (laptopscherm extern scherm) creëren. Met een extra scherm kunt u direct meer werk verrichten door efficiënter multitasken. En met 4K resolutie kunt u genieten van een verbazingwekkende beeldkwaliteit, met rijke en levendige beelden.

Of u nu een presentatie houdt in een vergaderruimte of naar een scherm van uw bestaande laptopwerkstation kijkt, deze adapter is een absoluut vereiste accessoire.

Laadt uw laptop

Omdat deze veelzijdige adapter USB Power Delivery ondersteunt, kunt u uw laptop voeden en opladen via de USB Type-CT poort. Sluit de adapter gewoon aan op de USB-C poort van uw laptop en sluit de voedingsadapter van uw laptop aan op de multifunctionele adapter.

Met één voedingsadapter kunt u uw laptop en de adapter voeden, in plaats van meerdere adapters te moeten gebruiken, zodat u lichter en comfortabeler kunt reizen. Bovendien kunt u de kabelwarboel in uw werkomgeving verminderen.

Universeel ondersteund

In tegenstelling tot sommige traditionele laptopadapters die alleen ontworpen zijn voor specifieke laptopmodellen, werkt deze universele adapter met meerdere merken. Het enige wat u nodig hebt om snel aan de slag te gaan, is de USB-C poort van een laptop die DP Alt Mode en USB Power Delivery ondersteunt. En met universele ondersteuning kunt u deze adapter met verschillende laptops gebruiken, nu en in de toekomst. Bovendien is hij compatibel met ThunderboltT 3 poorten.

Werkt met oudere USB-apparaten

Deze USB-C multifunctionele adapter heeft een USB 3.0 poort die neerwaarts compatibel is met oudere USB-apparaten Deze adapter is perfect voor dataoverdracht, synchroniseren of opladen van uw mobiele apparaat.

Producteigenschappen Startech USB-C 4K HDMI Multifunctionele

Kenmerken

Hostinterface
USB C
Snoerlengte
0.101 m
Certificering
CE, FCC, REACH
Kleur
Wit

Design

Materiaal behuizing
Kunststof

Poorten & interfaces

USB 3.2 Gen 1 Type A
1 x

Gewicht en omvang

Gewicht
36 gram
Diepte
60 mm
Hoogte
11 mm
Breedte
50 mm

Opslagmedia

Geintegreerde geheugenkaartlezer

Gerelateerde artikelgroepen Startech USB-C 4K HDMI Multifunctionele

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.