Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kingston HyperX Alloy FPS MX Brown

573967
Kingston HyperX Alloy FPS MX Brown | HX-KB1BR1-NA/A2Kingston HyperX Alloy FPS MX Brown | HX-KB1BR1-NA/A2Kingston HyperX Alloy FPS MX Brown | HX-KB1BR1-NA/A2Kingston HyperX Alloy FPS MX Brown | HX-KB1BR1-NA/A2Kingston HyperX Alloy FPS MX Brown | HX-KB1BR1-NA/A2
Beoordeling
Artikelnummer573967
FabrikantcodeHX-KB1BR1-NA/A2
EAN code0740617263220
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het Kingston HyperX Mechanische Alloy FPS gaming toetsenbord heeft een minimalistisch en compact design dat ideaal is voor FPS-gameplay. De ruimtebesparende indeling maximaliseert het bureaublad voor FPS-muisbewegingen terwijl toch de maximale functionaliteit en eenvoudige draagbaarheid voor gaming onderweg wordt behouden. Het stalen frame van het toetsenbord is gemaakt voor langdurige duurzaamheid en stabiliteit. De uiterst draagbare HyperX Alloy FPS wordt geleverd met een hoogwaardige draagtas van mesh om het toetsenbord en accessoires in te bewaren en te beschermen voor toernooien, LAN-evenementen of waar gaming je ook brengt.

Het afneembare gevlochten mini-USB-netsnoer vermindert opslagvolume en mogelijke beschadiging van de kabel. Voor uiterst nauwkeurig toestenbordcontact voor gaming is het uitgerust met mechanische Cherry® MX-toetsen die gebruikmaken van Cherrys baanbrekende Gold Crosspoint-technologie, 's werelds toonaangevende mechanische toetstechnologie, ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Door de zelfreinigende gouden contacten zijn ze stof- en vuilbestendig, en de toetsen beschikken over drukvaste veren van metaallegering.

De toetsen bieden gegarandeerd 50 miljoen aanslagen per toets zonder verlies van kwaliteit of reactiesnelheid. De HyperX Alloy FPS heeft een handige USB-laadpoort om je telefoon opgeladen te houden, een gamemodus om toevallige onderbrekingen te voorkomen, 100 procent Anti-Ghosting, en volledige N-key rollover. De rood verlichte toetsen van de HyperX bieden dynamische lichteffecten met zes voorgeprogrammeerde LED-modi, naast extra, visueel opvallende rode keycaps met toegevoegd reliëf voor maximale controle en verbeterde greep.

Producteigenschappen Kingston HyperX Alloy FPS MX Brown

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
2

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Cherry MX Brown
Programmeerbare toetsen
0
Multimedia sneltoetsen

Gerelateerde artikelgroepen Kingston HyperX Alloy FPS MX Brown

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.