Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus VivoBook X541UA-DM1231T laptop

574018
Beoordeling
Artikelnummer574018
FabrikantcodeX541UA-DM1231T
EAN code4712900687538
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Meeslepend geluid. Krachtige prestaties.
ASUS VivoBook Max-serie laptops zijn ontworpen om u een overweldigende multimedia-ervaring te geven. Aangedreven door een 6de generatie Intel-½ CoreÈõ¾ processor, gamingklasse NVIDIA-½ GeForce-½ graphics, en exclusieve SonicMaster audio met ICEpower-½ technologie, geeft de VivoBook Max-serie u de audiovisuele ervaring die u ooit heb meegemaakt op een laptop.

Ontwerp
Expressieve kleuren. Prachtige afwerking.

De stijlvolle, voor dagelijks computergebruik ontworpen ASUS VivoBook Max-serie is verkrijgbaar in meerdere expressieve kleuren en een verscheidenheid aan textuurafwerkingen om u op te laten vallen in de massa. ASUS VivoBook Max-serie laptops zijn verkrijgbaar in zilververloop, chocoladebruin, zeeblauw, wit en rood; en zijn voorzien van elegante glanzende, gesponnen of hoogwaardig geborstelde metaal-effect afwerkingen.

Multimedia
Ontworpen voor meeslepend entertainment

ASUS VivoBook Max-serie laptops zijn ontworpen om u een overweldigende multimedia-ervaring te geven. ASUS-exclusieve technologie ¢n zoals SonicMaster audio met ICEpower-½ technologie, ASUS Splendid, en ASUS Tru2Life Video zorgen ervoor dat uw films en muziek tot leven komen.

SonicMaster
Ongelooflijke ASUS SonicMaster audio

ASUS SonicMaster audio met ICEpower-½ technologie geeft ASUS VivoBook Max-serie laptops kristalheldere geluidsweergave. VivoBook Max-serie laptops zijn voorzien van een 3W luidspreker met 24cc klankkast, en een speciaal transmissielijnontwerp om volle, diepe bassen en duidelijke vocalen te bieden. Bovendien zijn ze zorgvuldig afgesteld om u duidelijkere dialogen te geven en levensechte surround sound.

Audio Wizard
AudioWizard-geoptimaliseerde tuning

ASUS AudioWizard geeft u vijf audio-voorinstellingen (Muziek, Film, Gaming, Spraak en Opname), zodat u altijd de beste instellingen heeft, wat u ook doet. U kunt er eenvoudig tussen schakelen via de eenvoudige en intu tieve interface van AudioWizard.

Tru2Life Video
Pixelperfecte video, altijd!

ASUS Tru2Life videotechnologie laat uw video's er fantastisch uitzien. Het optimaliseert op intelligente wijze elke pixel in het videobeeld om de scherpte en contrast te verhogen met 150%, zodat u zult genieten van de best mogelijke beeldkwaliteit - elke keer weer!

Eye Care
Oogbescherming dankzij ASUS Eye Care

De meeste LED-panelen stoten blauw licht uit - de belangrijkste oorzaak van maculadegeneratie en netvliesproblemen. De ASUS Eye Care-modus vermindert effectief het blauw licht-niveau met 33%, om lezen comfortabel te maken en gebruikers te beschermen tegen mogelijke vermoeide ogen en andere kwalen

Prestaties
Compromisloze prestaties

ASUS VivoBook Max-serie laptops worden aangedreven door de nieuwste 6e generatie Intel-½ CoreÈõ¾ i7-processors met maximaal 8GB RAM (uitbreidbaar tot 16GB) en NVIDIA-½ GeForce-½ GT 920 graphics. De serie komt voorge nstalleerd met Windows 10 Home, dus hij is klaar voor al uw dagelijkse computertaken en entertainment. Voor opslag kunt u kiezen voor een 2TB harde schijf, of upgraden naar een solid-state drive (SSD), voor snellere data toegangssnelheden.

SSD
Superopgevoerde prestaties met SSD

Ervaar een monumentale verbetering van de lees/schrijfsnelheden, PCMark prestaties, opstarttijden, en fysieke databescherming wanneer u uw ASUS VivoBook Max-series laptop laat uitrusten met een SSD.

I/O-poort
Sneller en eenvoudiger aansluiten met USB Type-C

De ASUS VivoBook Max-serie biedt een breed assortiment aan aansluitmogelijkheden, waaronder USB 3.0 Type-C, HDMI en VGA-poorten, een 3-in-1 SD/SDHC/SDXC-kaartlezer en meer, om compatibiliteit te waarborgen met diverse randapparaten en toestellen. De omkeerbare USB Type-C-poort zorgt altijd voor een juiste verbinding, zowel met de goede kant boven als ondersteboven. Het levert ook gegevensoverdrachtssnelheden tot 5Gbps/s Èö bijna 10 keer zo snel als USB 2.0. Zet nu foto's, muziek en zelfs grote videobestanden over in een fractie van de tijd - het overzetten van een film met een bestandsgrootte van 2GB duurt nog geen twee seconden.

Invoer
Eenvoudige invoer

ASUS VivoBook Max-serie laptops maken gebruik van de allernieuwste toetsenbord- en touchpadtechnologie ¢n. Geniet van vlot reagerende toetsaanslagen en een precieze touchpad met palmafwijzingstechnologie, voor de beste invoerervaring.

Input
Een superieur typgevoel

Het full-size chiclet-toetsenbord uit « «n stuk biedt een comfortabele typervaring. Een verbeterde back-assemblage biedt 2,3mm toetsindrukafstand en minimale key float, voor een meer solide en vlot reagerend typgevoel.

Invoer
Grotere en slimmere touchpad

De grotere, 106x74mm touchpads op de VivoBook Max-serie hebben een palmafwijzingsfunctie die onderscheid maakt tussen de werkelijke vingertoppen en handpalmcontacten, om onbedoelde cursorverplaatsing tegen te gaan.

Accuduur
Lang meegaande SuperBatt accu

ASUS VivoBook Max-serie laptops hebben een SuperBatt accu die goed is voor maximaal 700 oplaadcycli - 3 maal zo lang als standaard accu's.

Producteigenschappen Asus VivoBook X541UA-DM1231T laptop

Type laptop

Game laptop
Hybride 2-in-1

Processor

Processorfabrikant
Intel
Processorfamilie
Core i3
Processortype
6006U
Snelheid
2.00 GHz
Maximale snelheid
0.00 GHz
Cache
3 MB

Geheugen

Geheugen
4 GB
Max. geheugen
12 GB
Type geheugen
DDR4
Aantal geheugenbanken
1

Opslag

SSD
Aantal SSD's
1
SSD Grootte
128 GB
M.2 SSD
Harddiskgrootte
0 GB
Flash Cache/eMMC
0 GB

Beeldscherm

Schermgrootte
15.6 inch
Touchscreen
Resolutie
1920 x 1080 px
Schermtype
Full HD
Mat scherm

Videokaart

Grafischekaart
Intel HD Graphics
Type grafischekaart
HD 520
Geheugen videokaart
0 GB
Type geheugen videokaart

Netwerk

Wireless LAN Type
WiFi 4 (802.11n)
Bluetooth
Gigabit LAN
Netwerkaansluiting (RJ45)

Poorten & interfaces

Cardreader
SD, SDHC, SDXC
Microfoonaansluiting
Koptelefoonaansluiting
Thunderbolt
VGA Connector (D-Sub)
Micro HDMI
HDMI
DisplayPort

Optische drive

DVD-RW

Audio

Speakers

Camera

Webcam

Toetsenbord kenmerken

Vingerafdruklezer

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home

Beveiliging

Trusted Platform Module (TPM)

Aansluitingen

Microfoon/koptelefoon combi

Gewicht en omvang

Breedte
381 mm
Diepte
251 mm
Hoogte
28 mm
Gewicht
2.0 kg

Gerelateerde artikelgroepen Asus VivoBook X541UA-DM1231T laptop

Externe Harddisks
Klik hier voor Externe Harddisks
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 
Office Software
Klik hier voor Office Software
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging
 
Laptop Koelers
Klik hier voor Laptop Koelers
 
Laptopbeveiliging
Klik hier voor Laptopbeveiliging
Laptop Standaards
Klik hier voor Laptop Standaards
 
Laptop Sleeves
Klik hier voor Laptop Sleeves
 
Beeldschermfilters
Klik hier voor Beeldschermfilters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een notebook kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van jouw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.