Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kingston 16GB microSDHC

574058
Kingston 16GB microSDHC | SDCG/16GBKingston 16GB microSDHC | SDCG/16GB
Beoordeling
Artikelnummer574058
FabrikantcodeSDCG/16GB
EAN code0740617265958
Fabrieksgarantie99 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Maximaliseer de herinnering aan ieder avontuur.
Als je een geweldig presterende kaart nodig hebt om de opnames van je drone, GoPro-½ of Ultra HD-camera te maximaliseren, zoek dan niet verder. Met de Kingston Gold microSD-kaart met UHS-I snelheidsklasse 3 (U3) kun je beeldmateriaal van tot 30 frames per seconde in 4K opnemen en 120 frames per seconde in 1080P HD vastleggen. Profiteert van snellere uploadtijden bij het overzetten van bestanden naar een pc en sneller bewerken en uploaden van opnames, met name bij het gebruik van USB 3.0 kaartlezers zoals de Kingston MLG4 Media Reader. Met de verhoogde schrijfsnelheden kun je in continue burst-modus schieten en hogere aanhoudende schrijfsnelheden garanderen video-integriteit door het verminderen van haperingen.

De microSD vormfactor is de standaard die door bijna alle actiecamera's, drones en kleine vormfactor 4K Ultra HD-camera's wordt gebruikt. Het kan ook samen met de optionele SD-kaartadapter worden gebruikt voor snelle weergave van opnames van een notebook en voor gebruik in camera's van groter formaat. Of je nu gaat fietsen, wandelen, racen of vliegen, je kunt op deze kaarten vertrouwen om de actie bij alle weersomstandigheden vast te leggen.

Voor de meest extreme omstandigheden, deze microSD-kaart is robuust, waterbestendig*, schok-/vibratiebestendig**, r -ntgenbestendig*** en temperatuurbestendig**** om al je opnames veilig te houden. Het is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen van 16GBÈö64GB.*****

- Geweldige prestaties om het tempo van je avonturen bij te houden
- Compatibel met microSDHC en microSDXC hostapparaten
- Robuust: getest op waterdichtheid*, schok-/vibratiebestendigheid**, r -ntgenbestendigheid*** en temperatuurbestendigheid****
- Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen voor al je behoeften

GOPRO, HERO, het GOPRO-logo, en het GoPro Be a Hero-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van GoPro, Inc.
* IEC/EN 60529 IPX7-gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter.
** Gebaseerd op de testmethode MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 conform militaire standaarden.
*** ISO 7816-1-gecertificeerd voor bescherming tegen 0,1 Gy aan r -ntgenstraling aan beide kanten van de kaart.
**** Is bestand tegen temperaturen tussen -25 -ªC en 85 -ªC
***** Een deel van de vermelde capaciteit op een flashgeheugen is bedoeld voor formattering en andere functies en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Voor meer informatie, raadpleeg Kingston's Flash-handleiding op kingston.com/flashguide.

Producteigenschappen Kingston 16GB microSDHC

Geheugen

UHS-snelheidsklasse
Class 3 (U3)
Flash memory klasse
Klasse 10

Kenmerken

Capaciteit
16 GB
Leessnelheid
90 MB/s
Schrijfsnelheid
45 MB/s

Verpakking

SD Adapter
USB Adapter

Gerelateerde artikelgroepen Kingston 16GB microSDHC

Flashcard Reader/Writer
Klik hier voor Flashcard Reader/Writer
 
SD: Secure Digital
Klik hier voor SD: Secure Digital
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.