Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TP-Link LB130 E27 lamp 11W Multi kleur

574120
TP-Link LB130 E27 lamp 11W Multi kleur | LB130(E27)TP-Link LB130 E27 lamp 11W Multi kleur | LB130(E27)TP-Link LB130 E27 lamp 11W Multi kleur | LB130(E27)
Beoordeling
Artikelnummer574120
FabrikantcodeLB130(E27)
EAN code6935364095826
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
TP-Link LB130 Smart Wi-Fi LED Lamp met kleurverandering

• Een hub is niet nodig - U verbindt de lamp thuis rechtstreeks met uw Wi-Fi
• Beheer op afstand - Beheer overal het licht door de Kasa applicatie te gebruiken. Deze applicatie is gratis te installeren voor uw tablet of smartphone (iOS, Android)
• Kleurverandering - U kunt de lamp bijstellen, voor elke gelegenheid een kleur . Het afstellen geldt ook voor de helderheid waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen voor een lichte, zacht witte uitstraling (2700K) dit is bij daglicht 9000K
• Spraakbesturing - Koppel het apparaat met Amazon Alexa om spraakbesturing in te schakelen
• Circadian Modus - De lichtintensiteit wordt dynamisch aangepast met behulp van de temperatuur. Hierdoor ontstaan er natuurlijke (nagebootste) licht patronen
• Energiebesparing - Vermindert energieverbruik tot 80% zonder de kwaliteit te verliezen van de helderheid, dit vergeleken met een 60W gloeilamp
• Compatibiliteit - Compatibel met Android, iOS en Amazon Alexia

Beheer vanaf elke locatie
Verbind de TP-Link LB130 LED lamp met uw Wi-Fi netwerk en beheer de LB130 vanaf elke locatie met behulp van de Kasa® app. Met de Kasa applicatie beheert u de belichting vanuit uw smartphone of tablet. Tevens kunt u ook de kleur en helderheid aanpassen, schema's en scenes instellen en het energieverbruik bijhouden.

Geniet van gemoedsrust
Stel een schema in op de LB130, die aansluit op uw dagelijkse leven. U kunt de lampen aan of uit zetten of de belichting zo afstellen op uw persoonlijke voorkeur. Het is zelfs mogelijk om de zonsondergang en zonsopgang tijden te gebruiken, waarbij de lampen automatisch aan gaan wanneer het donker wordt en automatisch uitgaan wanneer het licht wordt.

Het aanpassen en instellen van scènes
Verander de kleurintensiteit naar wens, navigeer door het regelbaar wit licht van warm naar koel, totdat u zich prettig voelt. De Smart Wi-Fi lampen kunnen afzonderlijk of als groep worden gebruikt waarbij uw favoriete instellingen worden opgeslagen als scène die u kunt terug vinden in de Kasa applicatie.

Lees Scène: Stel de verlichting zo af zo dat u duidelijk beeld heeft bij het lezen van een spannend boek.
Eetkamer scène: Creëer een intieme en gezellige sfeer voor een romantisch diner.
Home Party scène: Vrolijk de kamer op met perfecte verlichting.
Good Night scène: Zet de lampen uit en stel een aantal lampen in als dimlicht.

Wakker worden met zonsopgang
Met Circadian Modus wordt het licht automatisch aangepast gebaseerd op de tijd van de dag. Hierbij wordt er rekening gehouden met helderheid en warmte, dat wordt aangepast bij zonsopgang en zonsondergang. Lekker verfrist wakker worden en gemakkelijk in slaap vallen bij natuurlijk licht.

Compatibel met Android, iOS en Amazon Alexa
De LB130 kan gekoppeld worden met Amazon Echo, Dot, Tap en andere ondersteunende apparaten voor spraakbesturing. Met de gratis Kasa applicatie heeft u vanuit elk Android apparaat (4.1 en hoger) of IOS apparaat (IOS 8 en hoger) het beheer over de Smart Wi-Fi lamp.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.