Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Toshiba Portege Z30-C-1 laptop

574940
Beoordeling
Artikelnummer574940
FabrikantcodePT263E-0PM04UDU
EAN code4051528302066
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ultralicht voor mobiel zakelijk gebruik
De Port «g « Z30-C is gemaakt om mee te nemen. Deze zeer robuuste en vanaf 1,2 kg wegende laptop is de ideale zakelijke reispartner. Zelfs zonder een uitgebreide accu kunt u 15,5* uur aan een stuk doorwerken zonder op te laden. En als u buiten in de zon zit, hebt u geen last van schitteringen op het niet-reflecterende hd- of full hd-scherm van 33,8 cm (13,3'') met led-achtergrondverlichting. Zo kunt u zowel op kantoor als daarbuiten op uw gemak e-mails typen of documenten maken, en dankzij het verlichte toetsenbord zelfs bij weinig licht.

Compromisloze snelheid en functionaliteit
Dankzij de nieuwste Intel-½ CoreÈõ¾ processor tot en met de i7 en Intel-½ vProÈõ¾-technologie heeft uw laptop meer dan genoeg kracht om op kantoor of onderweg meerdere taken tegelijk uit te voeren. En met zijn snelle ingebouwde SSD biedt de Port «g « Z30-C betere prestaties en een hogere reactiesnelheid van het moment dat u hem opstart totdat u hem uitschakelt. Zo kunt u al uw zakelijke toepassingen moeiteloos uitvoeren, zonder concessies te hoeven doen.

Betere verbindingen onderweg
De Port «g « Z30-C biedt optimale mobiele flexibiliteit zonder speciale adapters, omdat alle poorten van normaal formaat zijn. Gebruik de drie USB 3.0-poorten om gegevens veel sneller over te zetten naar andere apparaten. Of geef schitterende presentaties in hoge resolutie via de HDMI-poort. Er is ook Gigabit LAN voor snelle netwerkverbindingen, en dankzij de ondersteuning voor LTE kunt u overal draadloos werken. Zo bent u op elke plek productiever. Randapparaten sluit u in een handomdraai aan met het optionele dockingsysteem, dat ook past op de andere modellen in de nieuwe zakelijke productlijn van Toshiba.

U kunt erop vertrouwen
De zeer duurzame Port «g « Z30-C is ontworpen om bestand te zijn tegen de druk van zakelijk gebruik en te voldoen aan de kwaliteitsnormen van Toshiba. Hij heeft de strenge Highly Accelerated Lifestyle Test (H.A.L.T) doorstaan, vergelijkbaar met 3 jaar gebruik. De Port «g « Z30-C is door het onafhankelijke Duitse testinstituut T úV Rheinland ook onderworpen aan een

Veilig en eenvoudig te beheren
De Port «g « Z30-C is gemaakt voor zakelijk gebruik en bevat tal van beproefde voorzieningen op het gebied van beveiliging en beheer. Zelfversleutelende schijven en de Trusted Platform Module (TPM) beveiligen cruciale gegevens op uw lokale opslag. En als het tijd is om uw Z30-C bij te werken, kan de IT-afdeling dat op elk gewenst moment doen met de Intel Active Management Technology (AMT). Met de standaard vingerafdrukscanner en optionele Smartcard kunt u zich ook snel en veilig aanmelden op uw pc.

Synergie tussen apparaten
De Port «g « Z30-C deelt veel eigenschappen met de nieuwe zakelijke productlijn van Toshiba om de consistentie binnen uw bedrijf te bevorderen, ongeacht welke modellen u kiest. Zo is er een handig uniform dockingstation met een hele reeks aansluitingen voor al uw randapparaten. De Z30-C biedt ook aansluitmogelijkheden zonder dongles in de vorm van HDMI, RGB, Gigabit LAN en drie USB 3.0-poorten voor nog meer gemak en flexibiliteit. Alle laptops van Toshiba gebruiken hetzelfde software-image en kunnen eenvoudig in « «n keer worden aangepast. Ze hebben ook allemaal een vingerafdrukscanner, niet-reflecterend scherm, webcam, magnesium chassis, Accupoint en dockingaansluiting.

Producteigenschappen Toshiba Portege Z30-C-1 laptop

Type laptop

Game laptop
Hybride 2-in-1

Processor

Processorfabrikant
Intel
Processorfamilie
Core i5
Processortype
6200U
Snelheid
2.30 GHz
Maximale snelheid
2.80 GHz
Cache
3 MB

Geheugen

Geheugen
8 GB
Max. geheugen
8 GB
Type geheugen
DDR3L
Aantal geheugenbanken
1
Geheugenbanken in gebruik
1

Opslag

SSD
Aantal SSD's
1
SSD Grootte
256 GB
M.2 SSD
Harddiskgrootte
0 GB
Flash Cache/eMMC
0 GB

Beeldscherm

Schermgrootte
13.3 inch
Touchscreen
Resolutie
1920 x 1080 px
Schermtype
Full HD
Mat scherm

Videokaart

Grafischekaart
Intel HD Graphics
Type grafischekaart
HD 520
Geheugen videokaart
0 GB
Type geheugen videokaart

Netwerk

Wireless LAN Type
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth
Gigabit LAN
Netwerkaansluiting (RJ45)

Poorten & interfaces

Cardreader
SD/MMC
Microfoonaansluiting
Koptelefoonaansluiting

Aansluitingen

Microfoon/koptelefoon combi

Poorten & interfaces

Thunderbolt
VGA Connector (D-Sub)
Micro HDMI
HDMI
DisplayPort

Optische drive

DVD-RW

Audio

Speakers

Camera

Webcam

Toetsenbord kenmerken

Vingerafdruklezer

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Pro

Beveiliging

Trusted Platform Module (TPM)

Gewicht en omvang

Breedte
316 mm
Diepte
227 mm
Hoogte
14 mm
Gewicht
1.2 kg

Gerelateerde artikelgroepen Toshiba Portege Z30-C-1 laptop

Externe Harddisks
Klik hier voor Externe Harddisks
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 
Office Software
Klik hier voor Office Software
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging
 
Laptop Koelers
Klik hier voor Laptop Koelers
 
Laptopbeveiliging
Klik hier voor Laptopbeveiliging
Laptop Standaards
Klik hier voor Laptop Standaards
 
Laptop Sleeves
Klik hier voor Laptop Sleeves
 
Beeldschermfilters
Klik hier voor Beeldschermfilters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een notebook kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van jouw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.