Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thrustmaster T-GT Racing Wheel

575670
Thrustmaster T-GT Racing Wheel | 4160674Thrustmaster T-GT Racing Wheel | 4160674Thrustmaster T-GT Racing Wheel | 4160674Thrustmaster T-GT Racing Wheel | 4160674Thrustmaster T-GT Racing Wheel | 4160674Thrustmaster T-GT Racing Wheel | 4160674Thrustmaster T-GT Racing Wheel | 4160674
Beoordeling
Artikelnummer575670
Fabrikantcode4160674
EAN code3362934110345
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Thrustmaster T-GT: Racestuur met officiële licentie van PS4 en Gran Turismo, met leer bekleed en compatibel met de PC*.

Het T-GT racestuur is de ultieme racesimulator van Thrustmaster voor Gran Turismo Sport en is officieel gelicentieerd voor PS4.
Nog nooit zijn er zoveel innovatieve technologieën samengebracht in een racestuur dan bij de T-GT. Voor dit stuur is diepgaand onderzoek verricht naar alle sensaties die overgebracht moeten worden om de meest realistische racebeleving ooit te kunnen bieden.
De T-DFB innovatie is exclusief voor het T-GT stuur en voor Gran Turismo Sport (in GT-modus). T-DFB betekent een nieuwe dimensie in Force Feedback. Dit unieke systeem biedt ook nog eens een aantal nieuwe effecten zoals bandengrip (grip of geen grip) bij onder- en overstuur, verplaatsing van zwaartepunt, oneffenheden in
het wegdek, ophanging en andere parameters specifiek voor elk voertuig en elk circuit. Het T-GT stuur geeft al deze effecten door aan de bestuurder!
De T-GT is ontworpen en gebouwd voor de meest uitdagende wedstrijden enlevert de veeleisende gamer een nieuwe ervaring. De T-GT is ook compatibel met de PC.



• Een samenballing van technologieën om een levensechte ervaring in sim-racen mogelijk te maken. Het gedrag van de auto en de trackcondities worden natuurgetrouw nagebootst.

• Exclusieve T-DFB (Depth Feedback) technologie die is ontwikkeld voor Gran Turismo Sport levert een sensationele beleving. Dit unieke systeem voegt een aantal nieuwe effecten toe zoals bandengrip (grip of geen grip) bij onder- en overstuur, verplaatsing van zwaartepunt, oneffenheden in het wegdek, ophanging en andere parameters specifiek voor elk voertuig en elk circuit.

• Dankzij de T-LIN (Linearity) is de kracht die de gebruiker voelt 100% proportioneel aan de kracht die in de game wordt bepaald. De T-GT is zeer precies afgeregeld om de rijder uitzonderlijk nauwkeurig te informeren over wat de auto doet. Deze informatie wordt ongefilterd doorgegeven, zonder enige over- of ondercompensatie, wat resulteert in een ongelooflijk gevoel voor de krachten in een game. Hierdoor kan de rijder nog beter anticiperen op wat er gaat komen en de prestaties makkelijker verbeteren.

• De T-40VE motor levert maar liefst 40 Watt LINEAIRE borstelloze Force Feedback en een ongelooflijk dynamisch koppel: van lange bochten waarin het stuur wordt opgeladen maar niet mag worden bewogen tot zeer snelle haarspeldbochten met veel stuurwerk. De lat lag hoog voor deze motor: DYNAMISCH KOPPEL. De motor moest niet alleen sterker worden maar moest deze krachten ook sneller kunnen op- en afbouwen. Dit nieuw ontwikkelde lineaire concept genaamd T-LIN geeft de rijder een geheel nieuwe dynamiek.

• Het afneembare stuur is gemaakt van het fijnste en soepelste leer zodat een maximum aan comfort wordt geboden. Het stuur heeft vier draaiknoppen (12 standen voor een ragfijne responskeuze in real-time racen), twee mini-sticks (voor snel en duidelijk navigeren in menu's, fotomodus en extra controle over progressieve instellingen zoals cockpit- en perifere buitencamera) en twee metalen schakelflippers.

T-LIN (Linearity)
Thrustmaster T-GT garandeert een LINEAIRE Force Feedback. De kracht die de rijder voelt, is 100% in verhouding tot de kracht die de game bepaalt. Het gedrag van de auto en de condities van de track worden natuurgetrouw en zeer gedetailleerd gereproduceerd.
Door de informatie die door het stuur wordt doorgegeven, kan de racer sneller en beter reageren en anticiperen.
De racer wordt daardoor steeds beter in het lezen van de auto en van de track waardoor nieuwe ronderecords en raceoverwinningen binnen bereik komen.

T-40VE
De T-40E motor van de T-GT levert maar liefst 40 Watt LINEAIRE borstelloze Force Feedback en een ongelooflijk dynamisch koppel: van lange bochten waarin het stuur wordt opgeladen maar niet mag worden bewogen tot zeer snelle haarspeldbochten met veel stuurwerk.
Deze zeer krachtige motor kan de snelheid ontwikkelen die nodig is om opmerkelijke dynamische en krachtige effecten te realiseren.
Deze krachtige motor is sneller en levert onmiddellijk snellere en sterkere reacties aan racers, dankzij T-LIN, het nieuw ontwikkelde lineaire concept.

T- DFB (Depth Feedback)
Een jarenlange samenwerking met Polyphony heeft geresulteerd in het kunnen realiseren van krachtige sensaties in de stuurkolom. De combinatie van Depth Feedback en verfijnde Force Feedback van de borstelloze motors creëert een realistische 3D-ervaring van de omgeving.
Als aanvulling op de standaard Force Feedback, biedt dit unieke en compleet nieuwe systeem ook nog eens een aantal nieuwe effecten zoals bandengrip (grip of geen grip) bij onder- en overstuur, verplaatsing van zwaartepunt, oneffenheden in het wegdek, ophanging en andere parameters specifiek voor elke voertuig en elk circuit.
Thrustmaster T-DFB is exclusief voor Gran Turismo Sport.

T-TURBO
De externe krachtige voeding levert constant vermogen en massief piekvermogen (400 Watt) om onmiddellijk te kunnen reageren op supersnelle aanvragen van de game doorgegeven aan de T-LIN en de T-40VE tijdens momenten zoals een power drift of een meervoudige chicane.
Het ringkern-design zonder koelvinnen zorgt voor een optimale efficiëntie van 86% ten opzichte van de temperatuur.

T-MCE* (Motor-Cooling-Embedded)
Het Motor-Cooling-Embedded systeem zorgt dankzij de nieuwe T-40E motor voor perfect lineair en dynamisch gedrag.
Dankzij de T-MCE technologie is de T-40VE motor efficiënter dan ooit in staat warmte over te dragen en kwijt te raken. De T-40VE heeft dit koelsysteem helemaal in het hart van de motor in een zeer ingeperkte en opgesloten omgeving. Deze combinatie zorgt bij elke race voor constante precisie bij het genereren van de prestaties en effecten van de T-GT. Hierdoor is de racer in staat het complete pallet aan sensaties te ervaren.

T-F.O.C. (Field Oriented Control)
T-F.O.C. algoritme met Hall-effect-sensors: De gepatenteerde technologie van Thrustmaster weet op elk moment in welke stand het stuur staat en biedt ongeëvenaarde precisie.
Dankzij de nauwkeurigheid en het gebruik van een geoptimaliseerd F.O.C. algoritme, reageert de motor dynamisch, snel en soepel op elke vraag naar meer en minder koppel.

Afneembaar met leer bekleed stuur
Het meest exquisiete en soepele leer is geselecteerd om het betere driftwerk mogelijk te maken. Het leren stuur is geïnspireerd door de sturen van echte sportwagens. Het stuur garandeert een maximaal comfort wanneer het er echt toe doet: tijdens intensieve testsessies en slopende endurance races.
Het stuur heeft vier draaiknoppen (12 standen) en een drukknop voor extra snel reageren (tot 25 mogelijke actieknoppen), twee mini-sticks voor snel en duidelijk navigeren in menu's, fotomodus en extra controle over progressieve instellingen zoals cockpit- en perifere buitencamera, en twee metalen schakelflippers.
270°-1080° draaien. Realistische Force Feedback en optimale inertia dankzij een gewicht van < 1,2 kg.

T3PGT: inclusief drie verstelbare metalen pedalen
Stevig: GT metalen pedaaleinden met 3 metalen armen en binnenwerk van metaal, en met een lange slag. De verzwaarde voet biedt stabiliteit tijdens lange sessies.
Progressief: het rempedaal is voorzien van een progressieve weerstand en profiteert van een conische rem mod.
Aanpasbaar: de hoogte en de tussenruimte van het gaspedaal en het koppelingspedaal zijn af te stellen op de persoonlijke voorkeuren.

Compatibiliteit met PS4 en PC
GT-modus op PS4: alleen voor GT Sport. T-DFB technologie is exclusief voor deze modus. In totaal zijn er 25 actieknoppen beschikbaar. Dit is een unieke feature op de PS4.
OTHER-modus op de PS4: voor alle andere PS4-racegames.
OTHER-modus op de PC: voor alle PC-racegames. Deze modus biedt tot 25 actieknoppen

* PC-compatibiliteit niet getest en niet ondersteund door Sony Interactive Entertainment.
Met licentie van Sony Interactive Entertainment

Producteigenschappen Thrustmaster T-GT Racing Wheel

Force feedback

Kenmerken

Aansluiting
USB Type-A

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor Xbox One

Gerelateerde artikelgroepen Thrustmaster T-GT Racing Wheel

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.