Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Microsoft Surface Studio i7, 16/1TB

575687
Microsoft Surface Studio i7, 16/1TB | 45H-00007Microsoft Surface Studio i7, 16/1TB | 45H-00007Microsoft Surface Studio i7, 16/1TB | 45H-00007
Beoordeling
Artikelnummer575687
Fabrikantcode45H-00007
EAN code0889842197105
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Maak van je werkplek een studio.

De Surface Studio is een compleet nieuw apparaat dat is ontwikkeld voor het creatieve proces. Het ruime en verstelbare 28-inch PixelSense-beeldscherm is één groot canvas voor allerlei soorten werk. Zet het rechtop om te schetsen, schilderen en foto''s te bewerken of leg het plat om te tekenen alsof je aan een tekentafel zit te werken. Met Surface Studio zijn de mogelijkheden grenzeloos.



Een briljant scherm voor je ideeën

Opvallend groot en ongelooflijk dun: het messcherpe PixelSense-beeldscherm dompelt je onder in meeslepende beeldkwaliteit. Laat je meevoeren in de 10-bits kleurdiepte, visualiseer ideeën terwijl je schildert, bewerkt en ontwerpt en zie hoe je ideeën van het scherm af springen met 13,5 miljoen pixels vol natuurgetrouwe kleur en helderheid. Of je nou aan de andere kant van de kamer zit of op slechts 25 cm afstand, het beeld inspireert altijd.

Stap moeiteloos over van bureau naar studio

Of je Surface Studio nou rechtop in de Desktop-modus gebruikt of plat in de Studio-modus, het levert altijd verbazingwekkende veelzijdigheid op waarmee het creatieve proces wordt verbeterd. Raak je ideeën aan, teken ze, visualiseer ze: net als op een vel papier. En als je het gebruikt in combinatie met een unieke set gereedschappen zoals Surface Pen, Surface Dial1 en Windows Ink, heb je nog meer controle over de manier waarop je werkt.

Klaar voor je werkdag

Surface Studio is ontwikkeld voor de meest hectische werkdagen en werkt als een briljant, verstelbaar beeldscherm dat ideaal is voor samenwerking en delen van werk met teamgenoten. En videogesprekken voelen aan alsof ze in persoon zijn dankzij de 1080-pixel camera en de luidsprekers met premium Dolby Audio. Het omvat ook de hoogwaardige beveiliging van Windows Hello2, waarmee je je met slechts een blik snel aanmeldt.

De kracht die je nodig hebt

Met 6e generatie Intel Core-processors en discrete NVIDIA GeForce® graphics, is Surface Studio is het ultieme apparaat voor het uitvoeren van professionele software zoals SOLIDWORKS, Adobe Premiere Pro en Autodesk1. En wanneer je Studio koppelt aan Surface Pen en Surface Dial, leggen deze krachtige toepassingen de lat voor creatieve veelzijdigheid nog hoger.

Zorgvuldig vervaardigd

Surface Studio heeft opvallende lijnen en een kleine voetafdruk voor een minimaal en modern ontwerp dat perfect in iedere werkruimte past. Het beschikt over een scharnier dat tegenwicht biedt en moeiteloos tussen de Desktop-modus en de Studio-modus beweegt voor de perfecte manier om te werken.

Een canvas voor je ideeën

Haal meer uit Surface Studio met de Surface Pen en Surface Dial1. Pen ligt comfortabel in de hand voor natuurlijk schrijven en gummen. De pen heeft 1024 niveaus van drukgevoeligheid en een werkende gum. Houd Dial vast tegen het beeldscherm om een radiaal menu met gereedschappen weer te geven waarmee je gemakkelijker en sneller in toepassingen zoals Adobe Creative Cloud, Bluebeam1 en meer kunt werken.

Meld je aan en ontspan

Surface Studio is geweldig voor ontspanning na een lange werkdag. Ga lekker zitten met een film of kijk al je favoriete programma achter elkaar op het ruime scherm. Deel foto''s van je vakantie met vrienden en familie. Speel je favoriete games met een gekoppelde Xbox draadloze controller3. Hoe je ook wilt ontspannen, Surface Studio is er klaar voor om lekker te relaxen wanneer jij dat bent.

Producteigenschappen Microsoft Surface Studio i7, 16/1TB

Beeldscherm

Touchscreen

Processor

Processor Familie
Intel Core i7
Processor Type
Snelheid
0.00 GHz

Geheugen

Geheugen
16 GB
Type geheugen

Opslag

Harddisk Grootte
1000 GB
SSD
SSD Grootte
64 GB

Videokaart

Discreet grafische adapter model
NVIDIA GeForce® GTX
Type geheugen videokaart
GDDR5
Type videokaart
965M

Poorten & interfaces

Cardreader
Aantal USB 2.0
0
USB 3.2 Gen 1
USB 3.2 Gen 2
USB Type-C
Thunderbolt
VGA Connector (D-Sub)
VGA Connector (DVI)
HDMI
DisplayPort

Camera

Webcam

Netwerk

Wireless LAN Type
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Gigabit LAN (RJ45)
Bluetooth

Optische drive

DVD-RW

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Pro
64-bits Besturingssysteem

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxHxD)
637x439x11 mm
Gewicht
9.6 kg

Gerelateerde artikelgroepen Microsoft Surface Studio i7, 16/1TB

Office Software
Klik hier voor Office Software
 
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.