Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus PRO P2540UA-DM0322R laptop

575951
Beoordeling
Artikelnummer575951
Fabrikantcode90NX0141-M03940
EAN code4712900764345
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Stijl en comfort
De P-serie notebooks hebben een professionele uitstraling met geborstelde aluminium haarlijntexturen en krasbestendige LCD-coating. Ze zijn ergonomisch ontworpen en voorzien van een naadloos chiclet-toetsenbord uit « «n stuk, met nauwkeurige toetsoplijning voor ultiem comfort. Het anti-reflectie scherm heeft een mat schermoppervlak dat ongewenste reflecties voorkomt en vermoeide ogen helpt te verminderen.

Subtiel stijlvol
De ASUSPRO P-serie maakt gebruik van een build uit « «n stuk om een professionele en tegelijk subtiele look te cre ¢ren. De eenvoud van het ontwerp strekt zich uit tot de onderkant, zonder onnodige rommel, terwijl een hoogwaardige look & feel wordt bereikt door het gebruik van geruwd aluminium haarlijntexturen.

Een echt comfortabel toetsenbord en apart numeriek keypad
verhogen de productiviteit

De ASUSPRO P-serie maakt gebruik van een build uit « «n stuk om een professionele en tegelijk subtiele look te cre ¢ren. De eenvoud van het ontwerp strekt zich uit tot de onderkant, zonder onnodige rommel, terwijl een hoogwaardige look & feel wordt bereikt door het gebruik van geruwd aluminium haarlijntexturen.

Anti-reflectie scherm voor comfortabel kijken
Het in ASUSPRO-notebooks gebruikte matte schermoppervlak voorkomt ongewenste reflecties en vermindert zo de kans op vermoeide ogen. Het voorkomt ook dat lelijke vlekken van vingerafdrukken de getoonde content bederven, zoals bij presentaties. Ergonomische hoeken en getextureerde palmsteungebieden zorgen voor een comfortabel en solide gevoel, voor optimale productiviteit.

Multi-gesture touchpad - Gemakkelijker te gebruiken en meer
nauwkeurige invoer, met scrollen, roteren en zoomen
Een multi-touch touchpad met ASUS Smart Gesture-technologie zorgt voor een natuurlijke en intu tieve invoerervaring.

Effici ¢nt werken
Gebruikers bij bedrijven en organisaties vragen om meer productiviteit en effici ¢ntie. De ASUSPRO P2420L & P2520L notebooks zijn uiterst productief. Elk model wordt geleverd met een vervangbare accu die eenvoudig is te wisselen voor langer computergebruik of vanwege onderhoudsredenen. Beide ondersteunen 4 USB-poorten Èö driemaal USB 3.0 en « «n USB 2.0.

Vervangbare accu en slimme stroomaansluiting waarschuwing
De verwijderbare battery pack is te vervangen door een optionele accu met verlengde gebruiksduur, en het toevoegen van een externe accubehuizing kan de gebruiksduur van de accu zelfs verdubbelen. Het is ook eenvoudig om oude accu's indien nodig te vervangen. De P-serie biedt verder een stroomaansluiting waarschuwingsfunctie die gebruikers alarmeert als de voeding defect of niet aangesloten is. Dit minimaliseert de kans op onverwacht afsluiten en onderbrekingen.

ASUSPRO Business Center voor pc-beheer in « «n eenvoudig pakket
ASUSPRO Business Center is een nieuw computerplatform, bestaand uit hardware, software en firmware, dat unieke beveiligings- en productiviteitsmogelijkheden biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven die niet beschikken over een beheerde IT-omgeving en vereenvoudigt het beheer en onderhoud, zodat zij zich beter kunnen concentreren op de bedrijfsvoering.

Wake-on-LAN (WOL) zorgt ervoor dat pc's zijn in te schakelen
via een eenvoudige netwerkmelding

ASUSPRO PU Essential-serie notebooks hebben een ingebouwde hardwaremodule op het moederbord die Wake-on-LAN (WOL) ondersteunt. Hierdoor kunnen ze via een netwerkmelding via LAN-verbindingen worden ingeschakeld of gewekt uit de slaapstand. Deze functie is van onschatbare waarde voor pc-onderhoud en ondersteuning op afstand.

Green ASUS
ASUS is marktleider in milieuvriendelijke processen, en minimaliseert de milieu-impact via een initiatief genaamd Green ASUS. Dit omvat vier gebieden: groen ontwerp, groene productie, groene inkoop en groene diensten. ASUS is gericht op het behoud van onze planeet via verantwoorde producten, en de ASUSPRO-serie weet een lagere total cost of ownership te combineren met de hoogste milieunormen. Hij is volledig EPEAT, Energy Star en RoHS-gecertificeerd.

Producteigenschappen Asus PRO P2540UA-DM0322R laptop

Type laptop

Game laptop
Hybride 2-in-1

Processor

Processorfabrikant
Intel
Processorfamilie
Core i3
Processortype
7100U
Snelheid
2.40 GHz
Maximale snelheid
0.00 GHz
Cache
3 MB

Geheugen

Geheugen
4 GB
Max. geheugen
16 GB
Type geheugen
DDR4
Aantal geheugenbanken
2
Geheugenbanken in gebruik
1

Opslag

SSD
Aantal SSD's
1
SSD Grootte
256 GB
M.2 SSD
Harddiskgrootte
0 GB
Flash Cache/eMMC
0 GB

Beeldscherm

Schermgrootte
15.6 inch
Touchscreen
Resolutie
1920 x 1080 px
Schermtype
Full HD
Mat scherm

Videokaart

Grafischekaart
Intel HD Graphics
Type grafischekaart
HD 620
Geheugen videokaart
0 GB
Type geheugen videokaart

Netwerk

Wireless LAN Type
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth
Gigabit LAN
Netwerkaansluiting (RJ45)

Poorten & interfaces

Cardreader
SDXC
Microfoonaansluiting
Koptelefoonaansluiting
Thunderbolt
VGA Connector (D-Sub)
Micro HDMI
HDMI
DisplayPort

Optische drive

DVD-RW

Audio

Speakers

Camera

Webcam

Toetsenbord kenmerken

Vingerafdruklezer

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Pro

Beveiliging

Trusted Platform Module (TPM)

Aansluitingen

Microfoon/koptelefoon combi

Gewicht en omvang

Breedte
380 mm
Diepte
256 mm
Hoogte
23 mm
Gewicht
2.4 kg

Gerelateerde artikelgroepen Asus PRO P2540UA-DM0322R laptop

Externe Harddisks
Klik hier voor Externe Harddisks
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 
Office Software
Klik hier voor Office Software
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging
 
Laptop Koelers
Klik hier voor Laptop Koelers
 
Laptopbeveiliging
Klik hier voor Laptopbeveiliging
Laptop Standaards
Klik hier voor Laptop Standaards
 
Laptop Sleeves
Klik hier voor Laptop Sleeves
 
Beeldschermfilters
Klik hier voor Beeldschermfilters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een notebook kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van jouw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.