Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Dell Latitude 7370-CP0FT laptop

576022
Beoordeling
Artikelnummer576022
FabrikantcodeCP0FT
EAN code5397063944026
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Innovatie die inspireert
Inventiviteit valt op. Het is daarom geen verrassing dat de Latitude 13 7000 serie werd bekroond bij de CES Innovation Awards 2016. En daar houdt het succes niet op.

Mobiliteit op haar best
Reis licht en maak indruk
: de kleinste zakelijke laptop ter wereld is ongelofelijk dun en licht, zodat u deze gemakkelijk en comfortabel met u mee kunt nemen. Ga aan de slag waar u ook bent, met een slanke en stijlvolle pc die koel aan blijft voelen.

Gemaakt voor een geweldige kijkervaring.
: profiteer van een nog groter beeld met een InfinityEdge beeldscherm dat vrijwel geen randen heeft. Kies een Full-HD (1.920 x 1.080) beeldscherm met antireflectiecoating of QHD (3.200 x 1.800) niet-reflecterend scherm met touch en ontdek zelf hoe we een 13,3 inch scherm in het frame van een 12 inch laptop passen.

Hoogwaardige materialen.
De behuizing van de Latitude 13 is gemaakt met lagen koolstofvezel van lucht- en ruimtevaartniveau en is uitgerust met een aluminium of optionele koolstofvezel lcd-behuizing voor ongelooflijke duurzaamheid. Bovendien zijn onze commerci ¢le toetsenborden en touchpads gemaakt volgens ISO-standaards om maximale duurzaamheid en gebruiksgemak te garanderen.

Krachtige functies.
Indrukwekkende effici ¢ntie: houd het tempo van het werk bij met de nieuwste 6e generatie Intel-½ Core MÈõ¾ processoren met Intel VPro en Pro WiDi 6.0.

Geavanceerde connectiviteit: met de multifunctionele ThunderboltÈõ¾ 3 poort kunt u uw laptop opladen, meerdere apparaten aansluiten (waaronder de nieuwe dockingoplossingen voor kabels van Dell) en profiteren van dataoverdracht tot 40 Gbps, 8 keer zo snel de overdracht met een USB 3.0.

Draadloze technologie: de nieuwe Latitude 13 is de eerste die de optionele 4-antennetechnologie gebruikt, die zorgt voor volledig WWAN, wat de meeste betrouwbaarheid en flexibiliteit in communicatie biedt.

Langere gebruiksduur: vertrouw op uitstekende gebruiksduur van de batterij plus extra voeding die u mee kunt nemen naar iedere vergadering in de vorm van de optionele Dell Power Companion.

De meest veilige.
Dell is de enige die een manier biedt om authenticatiedata te verwerken en op te slaan op een aparte beveiligingsprocessor met Dell ControlVault. Bovendien biedt Dell Data Protection oplossingen voor eindpuntbeveiliging die versleuteling, authenticatie en bescherming tegen dreigingen bevatten.

De meest beheerbare.
De meest beheerbare laptop ter wereld is gebouwd om flexibele en geautomatiseerde BIOS- en systeemconfiguraties mogelijk te maken door middel van de gratis tools uit de Dell Client Command Suite. Uw Latitude laptops zijn makkelijk te implementeren, te bewaken en bij te werken.

Consistent betrouwbaar.
De Latitude 13 is voorzien van een duurzaam chassis, dat bedoeld is om lang mee te gaan en uitgebreide testen van militair niveau MIL-STD 810G heeft ondergaan, zodat uw systeem bestand is tegen de omstandigheden van de dagelijkse praktijk.

Producteigenschappen Dell Latitude 7370-CP0FT laptop

Type laptop

Game laptop
Hybride 2-in-1

Processor

Processorfabrikant
Intel
Processorfamilie
Core M
Processortype
m5-6Y57
Snelheid
1.10 GHz
Maximale snelheid
2.80 GHz
Cache
0 MB

Geheugen

Geheugen
8 GB
Max. geheugen
16 GB
Type geheugen
DDR3L
Aantal geheugenbanken

Opslag

SSD
Aantal SSD's
1
SSD Grootte
256 GB
M.2 SSD
Harddiskgrootte
0 GB
Flash Cache/eMMC
0 GB

Beeldscherm

Schermgrootte
13.3 inch
Touchscreen
Resolutie
1920 x 1080 px
Schermtype
Full HD
Mat scherm

Videokaart

Grafischekaart
Intel HD Graphics
Type grafischekaart
HD 515
Geheugen videokaart
0 GB
Type geheugen videokaart

Netwerk

Wireless LAN Type
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth
Gigabit LAN
Netwerkaansluiting (RJ45)

Poorten & interfaces

Cardreader
SD
Microfoonaansluiting
Koptelefoonaansluiting
Thunderbolt
VGA Connector (D-Sub)
Micro HDMI
HDMI
DisplayPort

Optische drive

DVD-RW

Audio

Speakers

Camera

Webcam

Toetsenbord kenmerken

Vingerafdruklezer

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Pro

Beveiliging

Trusted Platform Module (TPM)

Aansluitingen

Microfoon/koptelefoon combi

Gewicht en omvang

Breedte
305 mm
Diepte
211 mm
Hoogte
15 mm
Gewicht
1.1 kg

Gerelateerde artikelgroepen Dell Latitude 7370-CP0FT laptop

Externe Harddisks
Klik hier voor Externe Harddisks
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 
Office Software
Klik hier voor Office Software
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging
 
Laptop Koelers
Klik hier voor Laptop Koelers
 
Laptopbeveiliging
Klik hier voor Laptopbeveiliging
Laptop Standaards
Klik hier voor Laptop Standaards
 
Laptop Sleeves
Klik hier voor Laptop Sleeves
 
Beeldschermfilters
Klik hier voor Beeldschermfilters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een notebook kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van jouw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.