Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link PowerLine AV1000 WiFi AC Kit

576359
D-Link PowerLine AV1000 WiFi AC Kit | DHP-W611AV/ED-Link PowerLine AV1000 WiFi AC Kit | DHP-W611AV/ED-Link PowerLine AV1000 WiFi AC Kit | DHP-W611AV/ED-Link PowerLine AV1000 WiFi AC Kit | DHP-W611AV/E
Beoordeling
Artikelnummer576359
FabrikantcodeDHP-W611AV/E
EAN code0790069428029
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Breid uw netwerk uit
Ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van een uitgebreid supersnel netwerk in heel uw huis.
Met de nieuwste HomePlug-standaard, Wireless AC-technologie en Gigabit Ethernetpoorten kunt u uw thuisnetwerk en Wi-Fi uitbreiden via de bestaande elektrische bedrading in uw woning.

Supergemakkelijk
Het realiseren van uw Powerline-netwerk is eenvoudig: eerst steekt u de hoofdunit in een stopcontact en verbindt u deze met uw internetrouter. Vervolgens steekt u de extender in een ander stopcontact ergens in huis.
Zo simpel is het.

Topprestaties
Stream 4K video, muziek, download grote bestanden en profiteer overal in huis van een snelle internetverbinding met AC Wi-Fi en Gigabit Ethernet.
Dualband-technologie en Quality of Service stellen u in staat multimediaverkeer en normaal internetverkeer te verdelen en prioriteren.

Complete beveiliging
AES versleuteling beveiligt uw Powerline-netwerkverbinding. De nieuwste Wi-Fi beveiligingsstandaarden en een Simple Connect-knop staan garant voor probleemloos versleutelen en beveiligen van netwerkverkeer.

Producteigenschappen D-Link PowerLine AV1000 WiFi AC Kit

Netwerk

Wireless Snelheid (totaal)
1200 Mbps
Netwerkaansluiting

Kenmerken

Stopcontact

Draadloos netwerk

WiFi Protected Setup (WPS)
Aantal externe antennes
2

Gerelateerde artikelgroepen D-Link PowerLine AV1000 WiFi AC Kit

Stekkerdozen
Klik hier voor Stekkerdozen
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.