Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kingston HyperX Impact 4GB DDR4 2133MHz

576475
Beoordeling
Artikelnummer576475
FabrikantcodeHX421S13IB/16
EAN code0740617252293
Fabrieksgarantie60 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Loop voorop met next-generation DDR4 SODIMM.
Loop voorop door je notebook of Small Form Factor-machine volledig bij te werken met HyperX Impact DDR4 SODIMM om het meeste uit de mogelijkheden te halen. Impact DDR4 is geoptimaliseerd voor Intels Series 100- en 200-chipsets en getest op compatibiliteit met de toonaangevende fabrikanten van moederborden.
Met automatisch overklokken kun je zelfs wanneer je voor het eerst zelf installeert, het meeste uit je systeem halen. Omdat het XMP-ready is, kunt je de set-up afstemmen door simpelweg een van de door jezelf afgestemde profielen te selecteren. In de BIOS duiken is niet meer nodig. Ultra-efficiënte Impact DDR4 werkt op slechts 1,2 V, zodat je een enorme performanceboost krijgt. Je systeem zal koeler lopen en je verlengt ook nog eens de levensduur van de accu van je notebook. De slanke zwarte PCB en het slanke thermische label geven je een voorsprong in stijl en Impact DDR4 heeft een levenslange garantie.

• Geoptimaliseerd voor Intels Series 100- en 200-chipsets
• Automatisch overklokken voor probleemloze boost
• XMP-ready profielen voor eenvoudig afstemmen op maat
• Laag standaardvoltage van 1,2 loopt efficiënter
• Slank zwart thermisch label en zwarte PCB

Producteigenschappen Kingston HyperX Impact 4GB DDR4 2133MHz

Geheugen

Geheugen type
DDR4
Totale capaciteit
4 GB
Kloksnelheid
2133 MHz
Voltage
1.2 V
ECC

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.