Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Synology NVR1218

577082
Synology NVR1218 | NVR1218Synology NVR1218 | NVR1218Synology NVR1218 | NVR1218
Beoordeling
Artikelnummer577082
FabrikantcodeNVR1218
EAN code4711174722839
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Standalone, alles-in-een bewakingsoplossing
Synology Network Video Recorder NVR1218 is een alles-in-een bewakingsoplossing met een 1080p HDMI-interface voor bewaking, beheer en opslag van bewakingsvideo's. U kunt bewakingsopnames bekijken en de instellingen van IP-camera's rechtstreeks configureren op Surveillance Station zonder een computer te gebruiken.
NVR1218 ondersteunt maximaal 12 kanalen van 720p/30FPS camerastreams.
NVR1218 kan eenvoudig worden geïmplementeerd en ingesteld zonder computer en internetverbinding, wat handig is voor de eerste installatie van het systeem op externe of beveiligde locaties zonder externe netwerktoegang.
NVR1218 ondersteunt Point of Sales (POS)-systemen via een eigen COM-poort waardoor de NVR1218
kan worden geïntegreerd met transactiesystemen om video-indexering volgens transactieregistraties mogelijk te maken.

24/7 beveiligingsoplossing
Synology Surveillance Station biedt een gecentraliseerde interface om de IP-camera's te beheren die in uw bedrijf worden gebruikt. Stel eenvoudig beveiligde externe toegang in tot Surveillance Station via computers of de DS cam mobiele app om realtime camerastreams te bewaken en om opgenomen gebeurtenissen en
momentopnames te bekijken. De intuïtieve interface heeft een geoptimaliseerde live view ervaring hebben met on-screen operaties, smart analytics tools zoals bewegingsdetectie en een waarschuwingssysteem dat meldingen stuurt via SMS, e-mail, en DS cam.

Grote compatibiliteit en gebruiksvriendelijke werking
De NVR1218 wordt ondersteund door Synology Surveillance Station en ondersteunt meer dan 5600 IP-camera's van 100 gekende merken en ONVIF Profile S en Profile G waardoor het systeem flexibel kan worden geïmplementeerd.
NVR1218 ondersteunt ook navigatie tussen verschillende camerastreams met een USB-muis, toetsenbord of joystick. De audio-ingangs- en uitgangspoorten zijn bedoeld voor microfoon- en luidsprekeraansluitingen voor tweewegs spraakcommunicatie via camera's met audio. Bij een stroomstoring kan de NVR1218 worden gekoppeld aan een Uninterruptible Power Supply (UPS) zodat u deze veilig kunt uitschakelen.

Uitbreidbare opslag voor groeiende behoeften
NVR1218 ondersteunt Synology Uitbreidingseenheid DX5172 voor ondersteuning tot 7 harde schijven. Wanneer de DX517 is aangesloten, kunnen gebruikers een RAID 5 of RAID 6 volume creëren voor meer opslagflexibiliteit en meer bruikbare opslagruimte.

Voordelig en energie-efficiënt
De NVR1218 is ontwikkeld met het oog op energie-efficiënt gebruik. Deze is uiterst zuinig en vereist slechts 13,64W tijdens werking. Als bewakingsoplossing zonder pc bespaart u met de NVR1218 zowel op apparatuur als op energiekosten. Alle Synologyproducten worden vervaardigd uit RoHS-conforme onderdelen en verpakt
in recycleerbaar verpakkingsmateriaal. Synology erkent de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de milieu-impact van zijn geproduceerde producten minimaal is.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.