Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Corsair VOID Pro gaming headset

577423
Corsair VOID Pro gaming headset | CA-9011150-EUCorsair VOID Pro gaming headset | CA-9011150-EUCorsair VOID Pro gaming headset | CA-9011150-EUCorsair VOID Pro gaming headset | CA-9011150-EU
Beoordeling
Artikelnummer577423
FabrikantcodeCA-9011150-EU
EAN code0843591019132
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

De Corsair Headset WL Gaming VOIDPRO RGB draadloze headset biedt ultiem comfort, een waanzinnige audio ervaring en legendarische CORSAIR duurzaamheid voor de ultieme game ervaring. De oorkussens van microvezel en traagschuim zorgen voor urenlang speelplezier in alle comfort. Geniet van de precisie van speciaal afgestemde 50mm speakers en de nieuwe microfoon met ruisonderdrukking voor kristalheldere communicatie. De geavanceerde 2.4Ghz draadloze technologie heeft een bereik tot 12 meter, de batterij gaat 16 uur mee en de headset beschikt over Dolby 7.1 surround sound. RGB-bediening voor de verlichting en CUE-software zorgen voor een vrijwel onbeperkt aantal kleuropties en je kunt de headset synchroniseren met andere CORSAIR RGB-apparaten.

Kenmerken:
•Ultiem comfort: oorkussens van ademend microvezel en traagschuim bieden ultiem comfort en verminderen de opbouw van hitte en zweet.
•Hoogwaardige kwaliteit: legendarische CORSAIR kwaliteit voor een lange levensduur.
•Precieze, positionele audio: speciaal afgestemde 50mm neodynium speakers brengen de actie tot leven en hebben een groot bereik en nauwkeurigheid.
•Uitstekende draadloze prestaties: weinig lag, 2.4Ghz draadloze audio met een bereik tot wel 12 meter en een batterij die tot 16 uur meegaat. Een verbeterde antenne vergroot het bereik en zorgt voor betere prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
•Kristalheldere microfoon: een nieuwe microfoon met ruisonderdrukking en mute-knop met LED-indicatie vermindert het omgevingsgeluid voor een betere spraakkwaliteit.
•Waanzinnige surround sound: echte Dolby Headphone 7.1 surround levert geweldig multikanaals geluid waardoor je het gevoel krijgt dat je je te midden van alle actie bevindt.
•Discord gecertificeerd: de microfoon en speakers zijn getest en beoordeeld voor een kristalheldere communicatie en waanzinnig geluid.
•RGB-verlichting: druk jezelf uit met een vrijwel onbeperkt aantal kleuropties.
•CUE-bediening: met de CUE-software kun je alle functies van de headset bedienen via een intu tieve en eenvoudige interface en kun je jouw headset synchroniseren met andere Corsair RGB-apparaten.

Producteigenschappen Corsair VOID Pro gaming headset

Surround
7.1
Bediening

Design

Kleur
Zwart/Geel
Wireless

Hoofdtelefoon

Noise cancelling

Microfoon

Afneembare microfoon

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Gerelateerde artikelgroepen Corsair VOID Pro gaming headset

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.