Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Corsair Gaming Void Pro RGB USB Dolby 7.

577433
Beoordeling
Artikelnummer577433
FabrikantcodeCA-9011155-EU
EAN code0843591019491
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Corsair Gaming Void Pro RGB met USB aansluiting zorgt voor een ultieme audio-ervaring waarmee je jouw game-prestaties naar een hoger level brengt. Ben je er klaar voor?

Ultiem comfort
De Corsair Void Pro RGB Gaming Headset beschikt over oorkussens van microvezel en traagschuim om urenlang in alle comfort plezierig te kunnen gamen. Deze oorkussens van ademend microvezel en traagschuim zorgt naast ultiem comfort ook voor het verminderen de opbouw van hitte en zweet

Speciaal afgestemde 50mm speakers
De Corsair Void Pro RGB Gaming Headset beschikt over speciaal afgestemde 50mm speakers. Deze speakers brengen de actie echt tot leven en hebben een groot en nauwkeurig bereik.

Ruisonderdrukkende microfoon
De microfoon met ruisonderdrukking en mute-knop met LED-indicatie vermindert het omgevingsgeluid voor een betere spraakkwaliteit

Dolby 7.1 Surround Sound
De Corsair Void Pro RGB Gaming Headset beschikt over Dolby 7.1 Surround Sound, deze dompelt je volledig onder in multikanaals audio. 7.1 Surround Sound zorgt voor geweldig multikanaals geluid waardoor je het gevoel krijgt dat je je te midden van alle actie bevindt.

RGB-bediening en CUE-software
De Corsair Void Pro RGB Gaming Headset biedt RGB-bediening en CUE-software waardoor je een vrijwel onbeperkt aantal kleuropties tot je beschikking hebt en de headset kunt synchroniseren met andere Corsair RGB-apparaten. Met de CUE-software kun je alle functies van de headset bedienen via een intu tieve en eenvoudige interface

Kenmerken:
• Ultiem comfort
•Hoogwaardige kwaliteit
•Precieze, poitionele audio
•Kristalheldere microfoon
•Waanzinnige surround sound
•Discord gecertificeerd: de microfoon en speakers zijn getest en beoordeeld voor een kristalheldere communicatie en waanzinnig geluid.
•RGB-verlichting
•CUE-bediening

Producteigenschappen Corsair Gaming Void Pro RGB USB Dolby 7.

Surround
7.1
Bediening

Kenmerken

Kleur
Zwart/Wit

Design

Wireless

Hoofdtelefoon

Noise cancelling

Microfoon

Afneembare microfoon

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Gerelateerde artikelgroepen Corsair Gaming Void Pro RGB USB Dolby 7.

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.