Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus muispad ROG STRIX Edge Gaming muisp

577461
Asus muispad ROG STRIX Edge Gaming muisp | 90MP00T0-B0UA00Asus muispad ROG STRIX Edge Gaming muisp | 90MP00T0-B0UA00Asus muispad ROG STRIX Edge Gaming muisp | 90MP00T0-B0UA00Asus muispad ROG STRIX Edge Gaming muisp | 90MP00T0-B0UA00Asus muispad ROG STRIX Edge Gaming muisp | 90MP00T0-B0UA00Asus muispad ROG STRIX Edge Gaming muisp | 90MP00T0-B0UA00
Beoordeling
Artikelnummer577461
Fabrikantcode90MP00T0-B0UA00
EAN code4712900759310
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 34,00

€ 28,10 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Makkelijk en draagbaar
Met de Asus ROG STRIX Edge is soepel gamen niet langer beperkt tot het bureau thuis. Dun, licht en draagbaar, biedt het een solide basis voor gaming, altijd en overal.

DE verticaal te gebruiken muismat
De zoektocht naar de ideale verticale gaming-muismat is voorbij. De ROG Strix Edge is hier en biedt een grote, ergonomisch comfortabele mat met een speciaal ontwikkeld horizontaal weefsel, voor de meest vloeiende beleving van games. Dankzij de flexibele plaatsingsopties kun je de muismat over de zijkant van het bureau draperen om je arm te beschermen tegen scherpe randen en nog steeds meer dan genoeg ruimte overhouden voor muisbewegingen. De ROG Strix Edge biedt een meer comfortabele gaming-ervaring, terwijl het de beste prestaties biedt voor elk gaming-scenario!

Voor gaming geoptimaliseerd oppervlak
De ROG Strix Edge is ontworpen om supervloeiende glij-actie, adequate frictie en voldoende ruimte te bieden voor alle muisbewegingen. Het textielweefsel oppervlak werkt perfect met zowel laser- als optische sensoren, en levert nauwkeurige en responsieve muis-tracking. Met een dikte van slechts 2mm biedt het lichte opvulling voor extra pols- en handcomfort.

Full-colour anti-rafel stiksels
De ROG Strix Edge maakt gebruik van de meest geavanceerde full-colour, anti-rafel stikseltechnologie om de muismat te behoeden voor rafels en ervoor te zorgen dat de esthetiek tot het uiterste behouden blijft!

Gaming voor onderweg
Met de ROG Strix Edge is soepele gaming niet langer beperkt tot het bureau thuis. Dun, licht en draagbaar, biedt het een solide basis voor gaming, altijd en overal.

Rubberen anti-slipbasis
Een rubberen anti-slipbasis zorgt voor stevige grip op elke ondergrond. Dit betekent dat je je volledig kunt concentreren op winnen en veroveren, zonder je zorgen te hoeven maken over een wegglijdende muismat en de invloed daarvan op je spel.

Producteigenschappen Asus muispad ROG STRIX Edge Gaming muisp

Design

Polssteun
Nee
Formaat
Large
Kleur
Multicolor

Kenmerken

Materiaal
Stof
Anti- slip grondvlak

Gewicht en omvang

Dikte
2 mm
Diepte
450 mm
Breedte
400 mm
Gewicht
260 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.