Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus ROG Scabbard Gaming Mouse Pad

577462
Asus ROG Scabbard Gaming Mouse Pad | 90MP00S0-B0UA00Asus ROG Scabbard Gaming Mouse Pad | 90MP00S0-B0UA00
Beoordeling
Artikelnummer577462
Fabrikantcode90MP00S0-B0UA00
EAN code4712900759297
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Waterbestendig
Een gladde waterbestendige ondergrond voor als je per ongeluk je drinken laat omvallen. Deze Asus ROG Scabbard Gaming Mouse Pad geeft de perfecte grip. Met deze combinatie is het de perfecte muis mat voor de meest uitdagende battles.

ROG SCABBARD
De ROG Scabbard bereidt de weg voor naar je meest epische gevechten en prachtige overwinningen. Gemaakt van duurzame, spat- en vlekbestendig Cordura® Lite stof, biedt deze verlengde gaming-muismat voldoende ruimte voor je muis en gaming-uitrusting, en is daarmee het ideale gaming-strijdtoneel. Met glow-in-the-dark belettering, anti-rafel stikselranden en een rubberen 'ROG rode' anti-slip basis, is de ROG Scabbard je beste gaming-bondgenoot.

Superieure duurzaamheid en spatbestendigheid
De ROG Scabbard beschermt tegen per ongeluk omgestoten drankjes en is tegelijkertijd eenvoudig in het onderhoud. Gemaakt van duurzame, spat- en vlekbestendige Cordura® Lite stof, het favoriete materiaal van internationale militaire en buitensport topmerken, biedt het een consistent en responsief tracking-oppervlak, en blijft het in ongerepte conditie - ongeacht wat er tijdens het gamen mee gedaan wordt.

Voor gaming geoptimaliseerd oppervlak
Het textielweefsel oppervlak is ontworpen om een glad oppervlak te bieden met adequate wrijving, zeer geschikt voor zowel optische als lasersensoren. En met een dikte van slechts 2mm voegt het licht gewatteerde oppervlak extra gamingcomfort toe.

Bureaulegger formaat muismat
Het grote oppervlak van 900 x 400 x 2 mm biedt plaats aan alle benodigde gamingspullen en -accessoires, inclusief je laptop, toetsenbord en muis. In het heetst van de strijd beschermt het je bureau tegen gemorste drankjes en krassen.

Strak ontwerp met een gloeiende twist
Het strakke ontwerp van de ROG Scabbard past perfect in elke opstelling. Wanneer de lichten gedoofd worden en het tijd is om te gamen, voegt glow-in-the-dark ROG Scabbard belettering coole esthetiek toe aan je gamingomgeving.

Producteigenschappen Asus ROG Scabbard Gaming Mouse Pad

Design

Formaat
XL

Kenmerken

Kleur
Zwart/Rood
Materiaal
Rubber
Anti- slip grondvlak

Gewicht en omvang

Dikte
2 mm
Diepte
400 mm
Breedte
900 mm
Gewicht
525 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.