Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus ROG STRIX Evolve

577486
Asus ROG STRIX Evolve | 90MP00J0-B0UA00Asus ROG STRIX Evolve | 90MP00J0-B0UA00Asus ROG STRIX Evolve | 90MP00J0-B0UA00Asus ROG STRIX Evolve | 90MP00J0-B0UA00
Beoordeling
Artikelnummer577486
Fabrikantcode90MP00J0-B0UA00
EAN code4712900561425
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Optische gaming-muis met verwisselbare top covers om vier verschillende ergonomische stijlen mogelijk te maken, plus Aura RGB-verlichting met Aura Sync-ondersteuning
De ROG Strix Evolve optische gaming-muis is voorzien van gemakkelijk verwisselbare modulaire top covers die vier verschillende ergonomische stijlen mogelijk maken. Dit waarborgt het beste comfort voor zowel rechts - en linkshandige gamers. Samen met de stijlvolle en aanpasbare ASUS Aura RGB-verlichting is de ROG Strix Evolve een precisie-wapen met een gepersonaliseerde look & feel die altijd klaar staat om gamers aan de totale overwinning te helpen.

Vier ergonomische stijlen tot uw beschikking
Wat als u een muis zou kunnen aanpassen aan uw hand en speelstijl? Met gemakkelijk verwisselbare top covers biedt de ROG Strix Evolve vier ergonomische stijlen waarmee gemakkelijk een muis te creëren is met de perfecte pasvorm.

Laat het strijdtoneel oplichten
De ROG Strix Evolve is voorzien van exclusieve ASUS Aura RGB-verlichtingstechnologie, voor aanpasbare lichteffecten. Kies uit een palet van miljoenen kleuren en vier verschillende effecten om unieke stijl toe te voegen aan het gaming-systeem.

Perfect gesynchroniseerde verlichting
Behaal perfect gesynchroniseerde RGB-verlichting op uw ROG Strix Evolve en andere Aura Sync-geschikte producten, om de look van uw commandopost helemaal af te maken. Synchroniseer snel de verlichting met het ROG Claymore-toetsenbord via een druk op de ROG Sync-sneltoets op het toetsenbord, of gebruik Aura Sync met ASUS-moederborden en andere componenten om uw systeem te laten opvallen!

Producteigenschappen Asus ROG STRIX Evolve

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Vormfactor
Tweehandig

Design

Verlichting

Prestatie

Bedoeld voor
Gamen

Kenmerken

Draadloos
Aansluiting
USB Type-A
Aantal knoppen
8
Programmeerbare muisknoppen
Aantal programmeerbare knoppen
8

Gewicht en omvang

Breedte
125 mm
Diepte
65 mm
Hoogte
41 mm
Gewicht
100 gram

Muis kenmerken

Bewegingsdetectietechnologie
Optisch
Aantal scroll wheels
1
Bewegingsresolutie
7200 dpi

Gerelateerde artikelgroepen Asus ROG STRIX Evolve

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.