Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus ROG Gladius II

577574
Asus ROG Gladius II | 90MP00R0-B0UA00Asus ROG Gladius II | 90MP00R0-B0UA00
Beoordeling
Artikelnummer577574
Fabrikantcode90MP00R0-B0UA00
EAN code4712900561272
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ergonomische optische gaming-muis, geoptimaliseerd voor first person shooters, met easy-swap schakelsocket, Aura Sync RGB-verlichting en DPI-doel duimknop
Muisknoppen en schakelaars - met name schakelaars op gaming-muizen - hebben het het zwaarst te verduren. De ROG Gladius II heeft een exclusief push-fit socketontwerp dat het mogelijk maakt om switches te verwisselen om de klikweerstand aan te passen. Ook verlengt het de levensduur van de muis door de mogelijkheid om versleten of kapotte switches te vervangen.

Domineer en verlicht
De ROG Gladius II is ontworpen om te domineren - en zo ziet hij er ook uit, met agressieve esthetiek en ASUS Aura Sync RGB-verlichting. De eigen Aura Sync-verlichting laat je lichteffecten aanpassen en synchroniseren met andere Aura Sync-ready uitrusting, om de look van je commandopost helemaal af te maken!

Speciale DPI-doelknop
Of je je nu verstopt als een sluipschutter of de vijand opjaagt, de DPI-doelknop is je beste bondgenoot. Schakelen tussen gevoeligheidsinstellingen gaat eenvoudig via de DPI-doelknop, die de DPI verlaagt voor nauwkeuriger mikken, or verhoogt om sneller over het scherm te scrollen. Standaard DPI-instellingen komen terug zodra de knop wordt losgelaten.

Producteigenschappen Asus ROG Gladius II

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
12000 dpi
Programmeerbare knoppen
5 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Optisch

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.