Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus RT-AC52U B1 AC750 Dual Band

577894
Beoordeling
Artikelnummer577894
Fabrikantcode90IG03N0-BM3110
EAN code4712900491586
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De essentiële AC upgrade
De ASUS RT-AC52U Dual-band Wireless-AC750 router biedt zowel hoge draadloze snelheid als een betaalbare prijs, zodat u uw thuisnetwerk vandaag nog kunt upgraden naar de nieuwste 802.11ac wifi-technologie. Ervaar gelijktijdige dual-band connectiviteit en profiteer van 300Mbps snelheid op de 2.4GHz en tot 433Mbps op de 5GHz-band.

De RT-AC52U heeft 128MB geheugen ingebouwd voor snelle en stabiele multitasking onder zware belasting. Dankzij een hoogvermogen ontwerp dat de transmissie versterkt, levert de RT-AC52U wifi-dekking die tot wel 150% beter is dan concurrerende modellen, zodat u profiteert van betrouwbare verbindingen voor meerdere apparaten.

Dankzij de multifunctionele USB-poort is de RT-AC52U veel meer dan alleen een router. Sluit een USB-harde schijf aan en u hebt direct een file server - die zich via ASUS AiCloud uitstrekt tot in de cloud. Als alternatief sluit u een USB-printer aan op de RT-AC52U, om zo een print server te creëren voor het delen van een apparaat met diverse gebruikers. De USB biedt zelfs plaats aan 3G/4G mobiele breedband dongles voor twee breedband (WAN)-verbindingen op één router, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het wegvallen van uw internettoegang. De poort kan zelfs worden gebruikt om gadgets zoals smartphones en tablets van stroom te voorzien, zodat het ook een handig laadstation is.

De gebruiksvriendelijke ASUSWRT grafische gebruikersinterface ontketent de kracht van de RT-AC52U en geeft u robuuste controle over het optimaliseren van uw netwerk. Installatie in 30 seconden en eenvoudig beheer van het dataverkeer laat zelfs netwerkbeginners profiteren van zijn geavanceerde functies, terwijl gevorderde gebruikers enthousiast zullen zijn over de IPv6-ondersteuning, meerdere draadloze SSID's en beveiligde VPN-toegang.

's Werelds snelste wifi: 802.11ac
Aangedreven door 5e generatie wifi (5G wifi), geeft de nieuwe 802.11ac chipset de RT-AC52U snellere draadloze snelheden dan N-technologie. Op 2.4GHz behaalt hij 300 Mbps, terwijl hij op de 5GHz-band zelfs tot 433 Mbps komt. De verbeterde bandbreedte zorgt voor de hogere capaciteit die u nodig h ebt om thuis beter van wifi te genieten. Nu notebooks, desktops, tablets en smartphones allemaal wifi-afhankelijk zijn, wordt het tijd om te upgraden naar de volgende generatie, zodat u uw connectiviteit kunt uitbreiden, nu en in de toekomst.

Dual-band connectiviteit voor compatibiliteit en prestaties
Door gelijktijdige levering van 2.4GHz en 5GHz banden, met snelheden tot respectievelijk 300 Mbps en 433 Mbps, biedt de RT-AC52U een totale snelheid van maximaal 733 Mbps, met behoud van volledige stabiliteit. Basistaken zoals surfen op het web en bestanden downloaden kunt u uitvoeren via de 2.4GHz-band, terwijl u tegelijkertijd meerdere apparaten kunt laten streamen in Full HD, of online gaming en andere veeleisende toepassingen kunt ondersteunen op de minder volle 5GHz-band.

Geen dode zones meer, met 150% meer dekking!
Krachtige tweeweg-transmissie verbetert het wifibereik met 150% ten opzichte van generieke routers, wat zorgt voor omvangrijke dekking. Het unieke ontwerp van de RT-AC52U zorgt voor een verbinding waar u altijd op kunt rekenen.

Voeg externe opslag, printers en andere apparaten toe aan uw netwerk
Sluit via de ingebouwde USB-poort externe opslagapparaten, printers en andere apparaten aan op de RT-AC52U en deel deze direct in uw hele netwerk.

Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT
Met de ASUSWRT dashboard gebruikersinterface installeert, controleert en bedient u netwerktoepassingen allemaal vanuit één intuïtieve zone. Naast installatie in 30 seconden, detectie van meerdere apparaten en flexibele instellingen die het beste uit uw netwerkprestaties halen, is hij opgewaardeerd met snelle scanning van op routers aangesloten usb-opslag, om data-integriteit en gezondheid van de drive te controleren. Dubbele WAN maakt twee aansluitingen/ISP's op één router mogelijk, met load balance en failover-modus voor extra stabiliteit en redundantie om ononderbroken internettoegang te waarborgen.

Speelt u veel games, of besteedt u veel tijd aan het streamen van video's? Waar u hem ook voor wilt gaan gebruiken, de RT-AC52U heeft Quality of Service (QoS) standaarden die u voor vrijwel elke taak laten selecteren hoeveel bandbreedte er voor wordt geprioriteerd. Bovendien geeft de traffic monitor u via een duidelijke grafische interface controle over uw webgebruik.

Eenvoudige installatie in 3 stappen
Gebruik uw smartphone, tablet of pc om uw ASUS-router moeiteloos in te stellen in minder dan 30 seconden en in slechts 3 eenvoudige stappen. Sluit eenvoudig de kabels aan op de router, open een webbrowser en volg de installatiewizard om u binnen een mum van tijd op het internet te krijgen.

ASUS AiCloud - Uw wereld on-demand
ASUS AiCloud houdt u verbonden met uw data, waar en wanneer u maar een internetverbinding hebt. Het verbindt uw thuisnetwerk en online webopslagdienst* en geeft u toegang via de mobiele AiCloud-app op uw iOS- of Android-smartphone of via een gepersonaliseerde url in een webbrowser. Sterker nog, met de nieuwe router-naar-router synchronisatiefunctie kunt u alles synchroniseren met opslagapparaten die zijn aangesloten op andere compatibele ASUS-routers - alles wat u hoeft te doen is een synchronisatiemap kiezen. Delen met vrienden en familie is nu gemakkelijker dan ooit!

Download en stream overal
Download Master en de uitgebreide mediaserver laten u op met de router verbonden USB-apparatuur opgeslagen multimediabestanden downloaden en afspelen op een breed aanbod van compatibele apparaten, zoals pc's, tablets, PS3, Xbox, en Smart TV's. Download Master kan ook bestanden downloaden terwijl uw pc uit staat, en laat u op afstand de downloadstatus beheren en controleren.

VPN Server-geschikt
Zet eenvoudig een VPN-server op om te surfen op het web en voor toegang tot data - ongeacht uw locatie. Inclusief MPPE-encryptie, dus uw datatransmissie blijft altijd veilig en vertrouwelijk.

Discrete en veilige Wi-Fi netwerken via toegang voor gasten
De RT-AC52U ondersteunt tot drie draadloze netwerken via de 2.4GHz-band en drie via de 5GHz-band, zodat u gebruikstijden kunt instellen en de toegang kunt beperken via geavanceerde bediening, inclusief instellingen voor ouderlijk toezicht.

Krachtige online multitasking met 300.000 datasessies
Ondersteuning voor een enorme data pipeline van maximaal 300.000 datasessies betekent dat de RT-AC52U circa 20 keer zoveel netwerkcapaciteit heeft als conventionele routers, voor buitengewoon soepele prestaties

Producteigenschappen Asus RT-AC52U B1 AC750 Dual Band

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
750 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
3

Gerelateerde artikelgroepen Asus RT-AC52U B1 AC750 Dual Band

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.